Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BurakJr tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BurakJr

BurakJr User

Merhaba,
    Arkadaşlar zeta kapısına 1.250 enerji bastım. Genelini 10 lu şekilde kullandım. Ama sadece 88 parça çıktı. İlk kullanmaya başladığımda çok iyiydi fakat sonradan çok düştü 50 tane felan hiç çıkmadığı oldu şuan 500 enerjim var ve pladium toplamaya devam ediyorum. Daha çok kapı parçası çıkartacağım bir zaman veya bir şekil var mıdır?

Teşekkürler.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

Ayrıca sorunuzla ilgili şunu söyleyebilirim. Herkez kendine göre totem yapmıştır ve gelecek cevaplarda birsürü seçenek görebilirsiniz. :)
    Bana göre çıkması için yapıcağınız + sağlayacak bonus bir durum yok olasılık üzerine çalışan bir sistem sadece çarpanları tuturunuz.

İyi Forumlar.

3. BurakJr

BurakJr User

Bölüm için kusura bakma admin açtığım ilk konu ve bölümlerle ilgili hiç bişey bilmiyorum :/

4. Captivity

Captivity User

5 li basıp çarpan gelince tekli basabilirsin ben hep öyle yapıyorum zetanın son parçaları İllallah ettirir ama üstesinden gelirsiniz :D

5. 5 li 5 li bas çarpan 5 olunca çarpanı da kullanarak 100 lü bas.çarpan tutmazda bas 100 lü gitsin :)

6. BurakJr

BurakJr User

İyi haber zetayı yaptım :D kötü haber ise bana 2.500 enerji üstüne 300 tane daha yani 30k uriye patladı :/

7. havoc geldi mi bari :)

8. BurakJr

BurakJr User

Yaptım derken inşaat bitti kurdum :D yarın sabah uyanınca yapacağım :D kolay yapmak için püff nokta var mı? full elit goliyim pet te 3. level kamikaze var?

9. Captivity

Captivity User

Bende biraz senin gibiyim palladium toplamak yerine giderim boss tallon dönerim gelen uridiumu basarım kapıya boş ver sağlık olsun :D

10. BurakJr

BurakJr User

Son parça konusunda haklıymışın son parça için 300 tane bastım :D

11. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Gerekli yanıtlar verildiği için konu mesaj gönderimine kapatılmıştır.

Keyifli forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.