Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheFittest tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheFittest

TheFittest User

Arkadaşlar siz zeta kapısını kaç gg ye açıyosunuz ben 3000 falan yok böyle bişey ya bide nasıl basıyım gg leri söylerseniz sevinirim..

2. Merhaba,

Ben şahsen 1700-2000 gg arası açıyorum.Başlarda 10 lu başlıyorum çarpan 5 olunca 100 lü basıyorum ondan sonra hep 100 lü :D
    Uğraşmak istemiyorum öyle 10 10 uzuyor gidiyor :) bir de hiç durmadan hızlı hızlı basıyorum :)

İyi Forumlar

3. Efe

Efe User

1500 1800 gg civarı açılıyor bende.

Ben 10 arlı basıyorum.Çarpan 3-4oldumu gene 10lu basıyorum.Son 5 parcada falan hep 5 carpanlı bas.4 parca kala 4 carpanlı.Son parçalarda çarpanları tutturmak icin 1erli basıyorum.Son parcayıda 1 1 basıyorum.Carpanin önemi yok son parçada.

4. Full 100 er 100 er basıyorum sayfa yeniliyorum sonra tekrar kapı açılana kadar arada 1 tane 5 10 1 de atıyorum

2000-1500 arası açılmakta bazen 1200 civarınada denk gelmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.