Destek Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kolibasili tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kolibasili

kolibasili User

Herkese cümleten selamün aleyküm arkadaşlar benim zetam 10parçası kaldı 200gg açtım hiç parça çıkmadı 101 parçayı 500-700 gg arasında çıkardım parça çıkarma taktiğiniz varmı az parça kalınca çok parça varken 5li açın 3-5-4 çarpan gelirse çarpanı 1li kullanın işe yarıyo :D

2. senberk99

senberk99 User

kardeşim git bir 200gg daha topla sonra 109/111 e gelene kadar 10lu 10lu bas çarpan 3-4 e gelince kullan.109/111 olunca 1li 1li her çarpanı kullan 200gg de açılmayabilir fakat 300-400 de açılacaktır.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kapılardan aldığınız parçalar sonlara yaklaşıkdıkça biraz az çıkıyor.

100-200 gg toplayıp basacağınıza 300-400 gg birikte basmanız daha faydalı olur gibime geliyor.

Her zaman olduğu gibi 5 li basmanızı tavsiye ederim.Çarpan geldiğinde işaretleyip hemen kullanın.

Keyifli Forumlar.

4. kolibasili

kolibasili User

tmm teşekkür ederim 2sinide denicem konu açık kalsın biraz diğer arkadaşların önerilerinide dinleyeyim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.