ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 5 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Herkes zeta kapısı filan kasıyorum diyor bnm sorum şu zeta kapısı kapılar arasındaki en kolay kapi olduu icinminmi boyle oluyor yoksa verdii odullermi iyi

2. Merhaba,

BURADAN zeta kapısı hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

3. Hem kolay hemde ödülleri iyi.

4. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Mesela nasi bi çarla rahat geçilir yani hangi gemiyle full lf3 full bo2 full elit hizla gecilirmi

5. Merhaba,

Lf3 ile B02 si full olan bir gemi ile yapılabilecek bir seviyededir.

İyi Forumlar

6. Geçersin ama son dalga için seprom + x3 olursa rahat edersin yoksa çok uğraştırır.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Goli enforcer+full lf3 full bo2 full elit hiz gecebilirmiyim zetayi

8. Biraz uzun sürebilir ama sonuçta geçersin :)

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ya yapmicamda merakimdan actim bu konuyu ama ilk zetayi yapmayi dusunuyorum 38/111 suan zeta :) bide ilerde yapacak olursam zeta icin taktik soylermisin aklimda bulunsun detayli anlatirsan sevinirim

10. Zeta için 2 türlü taktik var biri kapı nasıl yapılır taktiği diğeri havoc verme taktiği ama havoc taktiği yok :D Ben kapıyı nasıl yapacağını anlatıyım.

Konfi:
    1- Gemide full hız, droitlerde full silah.
    2- Gemide full hız, droitlerde full kalkan.

Uçuş düzeni:
    Güve

Bunlar son 2 bölüme kadar sonra 1. konfiye gemi kalkan drolar aynı kalır. Böyle girersen npcleri iyi işaretleyip kaçarak kesebilmen gerek. Hızlı kesersin direk can azalır.

Ek: Son bölümde x3+ seprom saklaman iyi olur çünkü en zor yeri son bölüm.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

pet gereklimi peki zeta için

12. Petsizde yapılır. Kapıda pet sadece kamisiyle işe yarar oda sadece kapıyı yapma süreni kısaltır.

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Eyw modum konu kilitlenebilir

14. Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Rica ederiz görevimiz :)

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.