Bug / Oyun hatasi Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Anarchy!1! tarafından 24 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anarchy!1!

Anarchy!1! User

Merhabalar, öncelikle az önce yaşadığım bir portal olayını soracağım tam olarak npc lerin uyuduğunu biliyordumda uyuduklarında oldukları yerde kaldıklarını sanıyordum zeta kapısında 1. aşamayı tamamlamış 2. aşamaya geçmiş Devourer'ın yanındaki infernalları kestim ve Scorcher'lara sıra gelmiştiki bir anda Devourer ortadan kayboldu ve 10 tane scorcher tek başına kaldı 10 tanesini kestikten sonra haritada bir kaç tane daha kırmızı nokta belirdi ve tahminen 3. dalgada gelen Streuner lardır fakat belirdikten sonra ortadan kayboldular ve ödülüm geldi bu olay reset gelmeden önce 1. aşamayı tamamlıyım portaldan atlayıp reset atıldıktan sonra 2. aşamaya geçtikten sonra oldu 3. zetamı yaptım ve ilk defa başıma bu geldi aşağıda o an çekilen bir ss var scorcherları Devourersuz keserken

2. Merhabalar;

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz.Bu durumu merkeze ileteceğiz.Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.