Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S●H●A●D●Y tarafından 11 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Yarın x2 gg günü yarına kadar açmam lazım taktik verirmisiniz?

2. HYDRA

HYDRA User

pala topla 800 900 gg ye açarsın

3. takemyhard

takemyhard User

yarın değil bu gece 01:00 da başlıyo ve 3 gün sürüyor...ama önemli olan sizin ekipmanınız+argeniz klanınız vs...dün gece benimde 87 parça vardı.. başladım kasmaya ve açtım.. 37 arge 21 lv 22 lf4(10'u 16 lvl gerisi 9) bir çar... sizin durumunuz nedir ona göre fikrimizi söyleyelim :)

4. aegis ve full iris

5. takemyhard

takemyhard User

bence açamazsın..açarsan çok büyük şans :) her 100 gg2de 5 parça bulsan ( ki çok zor) anladığım kadarıyla günde 20k uri kasacak ekipmanın ve desteğin yok :( 33 parça 66k uri ve çıkarsa?...bilmediğim yada anlayamadığım başka bir formül varsa kolay gelsin :) dost acı söyler :)

6. Pala toplarayak 100 gg yaptım 45 dk-1 saat arasında 6 parça çıktı :) farklı taktikler arıyorum. sağlam klan var bu arada lowda dönebiliyorum :D

takemyhard bunu beğendi.
  7. takemyhard

takemyhard User

hadi bakam belki ben yanılıyorumdur kolay gelsin :)

8. Palaya devam et en karlısı o zaten bişey kalmamış kesin açarsın, ama sabırlı ol.

9. TEHLİKE

TEHLİKE User

Topladığın gg yi hemen atıp tekrar toplama örnek veriyorum 600-700gg topla daha sonra atmaya başla ben genelde 5 5 atıyorum

10. YOLUN*SONU

YOLUN*SONU User

arkadaşım palayı boşver bu saatden sonra indirimin vipin var bence geceye kadar uri kas daha iyi olur palayla vakit harcama

11. Uriyi nerde kasmamı önerirsiniz? Klan biraz sağlam olduğundan düşman klanlar çok :D

12. dönebiliyorsanız klanla cubi dönün

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.