zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _AVENGER_[TUR] tarafından 6 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 iris 5 flax full hız full lf3 full kalkan ile bitirebilir miyim? arge yok ama indirimde 15 arge alacak uri var ne yapmalıyım argeden sonra mı girmeliyim patlama riskini azaltmak için

2. 10 tane hız koy confiye döne döne keserken vuramazlar bile ama uzun sürer biraz rahat geçersin

3. -boykan54-

-boykan54- User

ya dün akşam yatmadan önce uridium satın al kısmında %350 vardı ve en son 116 saat vardı sabah kalktığımda 100 saat vardı bende gidip telefona 35 tl yatırdım eve geldim yoktu bu nasıl oluyor acaba orada 100 saat yazıyor ama %350 bitiyor

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Hem argenizi yükseltin hem eğer ilk zeta kapısı ise çift ödül gününü bekleyin fakat çift ödül günü tarihi belli değildir.

Ayrıca şuan girerseniz bu ekipmanla çok zorlanırsınız ve patlama riski çok yüksektir.

İyi forumlar.

UZAYLIADAM[EYUP] ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. KIRMIZI modum çok haklı bu ekipmanla zetayı bitirebilme ihtimalin çok düşük biraz daha geliştikten sonra girmen daha mantıklı olacaktır

6. fazla abartıyosunuz ben ilk zetamı 18 lf3 10 bo2 3 iris gemi ile yapmıştım zorlanmadan patlamadan sadece uzun sürdü

7. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Aslında abartmak değilde zorlanmamak için tabi elit cephane var ise ve harcamaya kıyabiliyorsanız her kapı kolaydır.

Çünkü Devourer kesmek kolay değildir hele ki son bölümde NPC'ler ile birlikte iç içe gezdikleri için yaklaşması biraz zor oluyor.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. devourer kesmek kolay değildirmi :D döndüğün zaman sıkamıyor bile 360 hızda olsan bile

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.