zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•C•®•A•Z•Y•™___TÜRK tarafından 6 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şimdi benim zeta kapım bitti ben bu kapıyı üssüme yerleştirdikten sonra yeni bir zeta açıp tamamlasam onuda tekrar üssüme yerleştirebilirmiyim yani aynı anda 2 tane zeta kapısı olabilirmi üssümde ve ben birini bitirmeden diğerine girebilirmiyim mesela ikisinede girip son bölüme kadarını yapıp bıraksam 2 kat gg günündede ikisinede girip son dalgayı yapıp çıkabilirmiyim

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Haritaya 1 adet zeta kapısı koyabilirsiniz ve biri bitmeden diğerini yerleştiremezsiniz.

Dediğiniz gibi olsa çok güzel olurdu ama mağlesef olmuyor :D

İyi Forumlar.

3. off ya 2 ne güzel hayallerim vardı 5 6 tane zeta yerleştirecektim hepsinide son dalgaya kadar yapcaktım 2 kat gg gününde hepsini takır takır bitirecektim

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. sunlime

sunlime User

Hayaller Hayatlar :D

5. Merhaba ,

Maalesef sisteme göre bir tanesinin parçalarını tamamlayıp x-1 haritasına yerleştirip ikincisinin parçalarını tamamlayıp galaksi kapıları bölümünde bekletebilirsiniz. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

İsteğiniz üzerine kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.