zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 15 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. benim 2000 gg enerjim ve 60k uridıum var. x2 kapı ödül gününde 3 tane zeta yapmak istiyorum. zetadan kazandıgım urileri de basıcam. sizce yapabilir miyim?
    yapamazsam ne kadar daha kasmam lazım? uri veya gg şeklinde soyler misiniz ?

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Ortalama bir zeta kapısında 48 bin uridium elde ediyorsunuz.

İndirim paketi vip'inizin olduğunuzu varsayarak söylüyorum.

Ortalama 2 bin gg de açsanız kapılarınızı.

İlk kapıyı gg leriniz ile açsanız toplamda ortalama 108 bin uridiumunuz olur.

Kapılara gelen %15 ve vip+indirim paketiyle 1 galaksinizin 55 uriye geldiniz hesaplarşak geminizdeki uridium ile 2 cı kapınızı açtığınızı varsayalım.

2ci kapıdan gelen uridiumunuz 48 bin olacaktır.

Bunun üstüne 60 bin uridiumunuz olsa 3cu kapıyı açarsınız.

Tabi bunlar sadece göz kararı hesaplamalar.

Daha aza açabilirsiniz. Daha fazla açabilirsiniz.

Şansa bağlı bir olay. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

İyi forumlar..

WolfWar ve takemyhard bunu beğendi.
  3. sadece vip var benim. 2000 gg alır mı 1 zeta ya. ben 1300 diye tahmin etmiştim.

bi de bişey daha soracağım. büyük ihtimal yarın olacak x2 ödül gününde gg kapılarını indirimli basabiliecek miyiz yoksa bu gece bitiyor mu gg kapı inidirimi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Temmuz 2017
  4. 2 açarsında 3 için bişi söylemek zor

5. Hafta içi olsa açılır derdim ama hafta sonu çok zor.Benim düştüğüm duruma düşerseniz 1,5 kapı ancak derim.

6. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Hafta sonu galaksi kapıları için indirim geliyor yarın çok büyük ihtimalle bu indirim devam edecek.

İyi forumlar...

7. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

bunun anlamını bilen varmı..

8. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Bugün içerisinde yapacağınız sadece zeta kapısı için gelecek olan ödülleri göstermektedir ve ayrıca havoc çıkartma şansınız yükselecektir.

İyi forumlar...

9. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

iyide zaten zeta kapısı bu ödülleri veriyor değişen nedir bu güne özel olan havoc çıkarma şansıda 25 ten 33 e çıkarılmamışmıydı..
    galaxi kapıları indirimi ne oluyor indirim bunun neresinde anlamadım..

10. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Düzeltme yapıyorum, indirim gününde değerlendirmeniz için tavsiye edilen kapıdır ödül değişikliliği yoktur.

Galaksi kapıları indirimi ise %15 yani 100 uridium yerine 85 uridium ile 1 enerji desteği basıyorsunuz.

Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar...

11. aLbAy_6¹

aLbAy_6¹ User

yaa desene bişey anladığım yok iş olsun diye cevap yazdım..neden haberiniz varki zaten bırakın yazmayında boa ısraf olmasın..düzeltiyomuşta bilmem nede bilmem ne..sanki bitek zeta kapısına özel 15 indirim varda bu duyuruyu oraya koyana sormak lazımda neyse..

12. Fren

Fren Guest

Merhaba,

İlk gördüğümde bende okumuştum ve ne değişti diye aramaya başlamıştım fakat değişen birşey bulamadım.

Size bir market broşürü geldiğinde her üründe indirim yoktur incelediyseniz eğer. Bu sadece modern pazarlama tekniğidir, bir üründe indirim olmasa veya değişen bir şey olmasa bile dikkat çekmek için yapılan bir eylemdir.Buradaki Zeta kapısını koymalarının sebebi de sanırım bu :).

Birde lütfen daha sakin yazalım :).
    İyi Forumlar...

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  13. x2 kapı ödülü bütün gün mü olacak yoksa belli saatlerde mi geliyor ?

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

1 gün boyunca aktif yani Pazar günü boyunca. :)

15. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Pazar gününün bitişine kadar sürüyor.

İyi Forumlar...

16. LF 4 günü geldi bu pazar yok galiba ?

17. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Şu anda oyun anasayfasında gözüküyor. Ayrıca galaksi kapıları kısmına girince belli oluyor zaten. :)

18. çok özür dilerim görmemişim. yabancı bir serverde oynuyorum anlamadım o yzüden. çok teşekkür ederim çok çabuk cevap veriyorsunuz :) konum kilitlenebilir başka arkadaşlar bişey sormayacaksa. iyi oyunlar

19. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sorun değil :) oynadığınız server diline göre google translate kullanmayı deneyebilirsiniz. En azından anlamanıza yardımı olabilir. Eski alışkanlık diyelim ama denk geldim bu aralar. :D

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  20. son bişey 2150gg+5000 bin uri harcadım zeta açıldı bilginize :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.