Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {{{Black_EagLe}}} tarafından 9 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 57/111 sizce kaç gg ye açılır ?
    bi de sanırım bazı günler zor açılıyormuş...acaba hangi günler basarsam daha iyi olur ve taktik bilen varsa soyler misinz (5li ve 10 lu basmanın dışında...mesela bazı cephaneden sonra bas kapı çıkar gibi)

2. Öyle bi taktik olmadığına emin olabilirsin :)
    Zeta da 1300 gg falan açılır bence yada 1500 falan.

3. Darion26

Darion26 User

5 zeta yaptım 2 hafta içinde,genelde 2200gg ye sıfırdan açtım aşağı yukarı 1800-1500 arası gibi duruyor. Ve hafta sonları genelde daha zor açılıyor diyorlar. :)

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  4. anladım teşekkür ederim şu taktiği de çözsek daha da rahatlayacaz eskiden bu kadar zor değildi diye hatırlıyorum daha az gg ye açılıyordu

5. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Ortalama 1000 gg kadar açılacağını tahmin ediyorum.

Ben 100 lü olarak basıyorum bazı oyuncular tek tek basılmasını tavsiye ediyor.

İyi forumlar...

6. peki ben şöyle bişey duydum tekli basmak aslında en karlısı ama uzun sürdüğü için kimse kullanmıyormus bu doğru mu ?

7. aynen bana da öyle geldi. ama gerçekten hele şu sıralar bırak tekliyi 5li basmak bile işkence gibi olabiliyo.bazen bir tıklama bile dakikaları buluyor sanırım sinir basabiliyor insanı :D.

8. ne 1300 benimki 62 parçaydı 3000 gg ye açıldı bide dün ikinhaftada zor açtım

9. xxbmertxx

xxbmertxx User

ben hep 5 li basarak 1500gg e yakın 0 dan bitirdim. tabiki şans işi ama seninki 1000 den az açılmaz diye düşünüyorum.

10. dragon_egg

dragon_egg User

Tekli basip carpanlari 2 deyken kullanirsan 1600e 100lu basarsan 2000e acilir/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.