Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LegendArrow99 tarafından 18 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim gemim 8 LF4 Yeterince LF3 Full B02 Kalkan ve Full elit hız,argemde 15 petimdede kami 3 lvl.Burgu beslemesiz desteksiz 6.5 k vuruyorum seple 12 13 k yı buluyor x1 ile ne kadar sürede bitiririm zeta kapısını çift kat ödülde ?

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

X-1 ile yapmadım hiç zeta kapısı ama sanırım 1 saat veya 1 buçuk saat sürebilir.

İyi forumlar.

3. X2 ile birlikte sıkacağım ama x2 %25 felan X1 %75 Sarı taş ve sepromda besli olacak

4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konuyu uygun bölüme taşıdım.

Ayrıca söylediğiniz gibi kapıyı yapmanız bayağı uzun sürecektir. Bazı yerlerde kamikazenizi kullanmanız x1 sıkmanızdan daha avantajlı olacaktır. Mesela melterlerin geldiği bölümde ve son bölümde bolca kamikaze kullanmanız çok iyi olur. Ayrıca devourer leri x-1 le çook uzun sürede kesersiniz. Bence biraz x-3 yapmaya bakın en azında devourerlere sıkarsınız sadece.

İyi Forumlar.

5. Necronator

Necronator User

Ben de herşeye x1 sıkan biriyim bence boşver x3leri sık gitsin be mezara mnı götürcez :D adamlar dibine kadar kullanıyor

6. Seninkine yakın bir gemim var ve 1 saatte bitiriyorum. Vip'im olmasada kamikaze atıyorum ve x2, gerekirse sab kullanıyorum.

7. Teşekkür ederim,benim için bu kadar dert etmeyin :D x3 ve x2 var sabda var kullanırım ama ben x1 tercih edecektim.Bu yorumlardan sonra her şeyle beraber sıkmaya karar verdim,tekrar teşekkürler :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.