Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emincan_03 tarafından 18 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emincan_03

emincan_03 User

Selamun aleykum. Zetam 1 parça kaldı . Son 9 parça 50gg de çıktı ama son parça 400gg bastım çıkmıyo. Tekli basıyorum çarpan gelsin diye. Hatamı yapıyorum . Bi yardım edin lütfen..

2. A.S. Arkadaş kapılarda son parça sıkıntılı çıkar biraz uğraştırır ama 1,5,10 fark etmez sonuçta bir adet kalmış sabırla dene .

3. emincan_03

emincan_03 User

Eyv saol. Bide hızlı pala toplamanın bi taktiği filan yokmu.

4. Taktiği yok hammadde toplamak zahmetli bir iştir pet varsa biraz daha kolaydır. 3 SEVİYE hammadde toplayıcı alırsan beraber toplanır,rakip şirket ve korsanlardan kurtula bilirsen.

5. emincan_03

emincan_03 User

Tr1deyim adamlar sanki pala kendi mallarıymış gibi etraftakileri kesiyorlar. Tr serverlerinde düzgün adam çok az :(

6. Erken saatler biraz daha müsait olur herhalde.

7. emincan_03

emincan_03 User

Pc yok olsa giricemde internet kafeden giriyorum

8. Mcqeen

Mcqeen User

Ben son parçaya 30bin uridyum harcadım x2 çıktığında hemen kullanarak çıkardım.

TR 1 Paladyum adam yok saten.

9. kapıda son parçayı x2 de basmayın x3 de basın çıkma ihtimalı artıyor her zaman ne kadar parça gerekli ise 1 ustundeki çapanla basın çıkma ihtamlı yuksek oluyor 1 gg enerjiyi boşa duşurmek için darkorbıtın yaptıgı bır sistem :D 1 gg boşa gitsin yeter

Sempatik.57 bunu beğendi.
  10. Son gg de 5'li basıp çarpan geldiğinde hemen kullandığımda kapının daha hızlı açıldığını fark ettim ben. Tabi şans meselesi ama bence şansın daha fazla artıyor o durumda :)