Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GS›1095 tarafından 7 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GS›1095

GS›1095 User

1milyon uriye kactane zeta acabilirm

2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Kapının açılma maliyeti şansınıza bağlı olarak değişir, net bir sayı söylemek zor yalnız kapıdan alacağınız uridiumlada zeta kapısı yaparsanız ortalama 13-14 zeta kapısı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. İndirim avantaj + vip + gg indirimi saydığını varsıyoyorum adminin bir gg 55 uriye geliyor. ortlama 2k gg den kapı hesaplarsak 8 10 arası kapı yaparsın max admin abartmış

eğer o dediğim indirimler varsa adminn dediği gibi 14 15 bulursun belki

4. 10 tane acarsan op basina koy kardesim bende 1.1 e actim 10 tane 11. Yari kaldi

5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Mesajlarınızı birleştirdim flood yapmak yasaktır dikkat ediniz.

Oyuncunun zeta kapısından alacağı uridiumu da hesaba katarak o rakamı söyledim.

İyi oyunlar.

6. Tauly__

Tauly__ User

1 m uriye kappa kaç tane açılır peki ?

7. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Dediğim kapıların açılma maliyeti şansınızına bağlı olarak değişir, kesin şu kadar kapı dönersiniz diyemiyorum.

Kappa için ortalama 1 m uridiuma kapıdan gelen uridiumlarıda sayarsak 8-11 arası kapı açabilirsiniz.

İyi oyunlar.

8. Tauly__

Tauly__ User

Bu iç açıcı bir sayı :) teşekkür ederim.

9. yalnız admin baya abartıyor o kdar açman için bütün indirimlerinin olması lazım2k gg den hesap et sen yine de..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.