Destek Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►Los-Angeles-Lakers◄ tarafından 25 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben zeta kapısını aşağı yukarı kaç saatte bitirebilirim diye soracaktım.. full lf3 8 iris bo2 vs. her şey tam pette kamikaze modülü yok yaparken çok zorlanır mıyım ve nasıl konfilerle girmeliyim? yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar

2. 1.konfig maksimum lazer donat 2. konfig kaçış ve kalkan Burgu droid düzeni varsa vuruş gücünü artırırsınız.Lazerleri seprom ile destekleyin kalkanlara sarı taş.Bana göre ara vermeden 1 saatte bitirsiniz.Zira zeta kapısı zor bir kapı değildir. Petinizde 3 seviye kamikaze var ise dahada kolay olur ancak vip yoksa pet tamir ücreti 350 uridir. Kolay gelsin.Unutmadan pazar günleri çift ödül günü aklınızda bulundurun.

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

x4 ve x3 lazeri ile yaparsanız 1saat 1:30 saat sürer ama sonuç olarak zorlanabilirsiniz uri biriktirin kamikaze 3 alıp öyle girmenizi tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.