Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 20 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Arkadaşlar selamlar,
    Bugün itibariyle pazar günü için zeta parçalarını tamamlamış bulunmaktayım lakin şunu merak ediyorum. Parçalar tamalandı üzerine tekrar gg bassam 111 in üstüne çıkmaz değil mi ?
    Lakin ilk zetam için daha fazla elit mermiye ihtiyacım var bu yüzden gg basmam gerekiyor. Bunun bir orta yolu var mıdır ? yoksa ilk zetadan cıkıp mı tekrar basıp tamamlayabilirim. ( Bu şekilde ihtiyacım olan elit mermiyi alamamış olacağım ilk zetam öncesi)

2. -Star-

-Star- User

111/111 gözükürken 111'in üstüne çıkmaz.Yapman gereken tamamladığın zetayı atlamaya hazırlaman.Ondan sonra parça çıkarmaya devam edecektir dostum.

.Paradoks. ve nonono20 bunu beğendi.
  3. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

İlk zetanızı açtığınızdan dolayı karşınızda şu ekran olucaktır gg sayfasında.

Screenshot_1.png

Bu ekrana geldikten sonra atlamayı hazırla butonuna basınız örnek görsel bırakıyorum.
    Screenshot_1 - Kopya.png
    Daha sonra karşınıza çıkan uyarıya tamam deyiniz.
    Screenshot_2.png

Bundan karşınıza gelecek ekran görüntüsünün resmi aşağıdaki gibidir.

Gönül rahatlığıyla 2ci zetanız için gg basabilirsiniz.

Screenshot_3.png

İyi forumlar..

.Paradoks., nonono20 ve JUPlTER bunu beğendi.
  4. nonono20

nonono20 User

Çok teşekkür ederim resimli açıklamanız için, şimdi kapıyı acmam durumunda pazar günü sorunsuz bir şekilde girebiir miyim ?

-Star- bunu beğendi.
  5. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Arkadaşım ilk açılan kapıyı x1 haritasına yerleştirdiğinizde ikincisini açıp ilk kapıyı bitirmeden ikinci kapıyı x1 haritasına yerleştirme olmuyor lakin yerleştiriğiniz kapıda ne zaman isterseniz girip yapabiliyorsunuz sorun yok hakkınız kaybolmuyor.

İyi forumlar.

6. -Star-

-Star- User

Pazar gününe kadar son bölüme kadar yapıp,son bölümü pazar günü yaparsan yine alabilirsin çift kat ödül.

7. nonono20

nonono20 User

Konunun kilitlenmesi uygundur

8. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

İsteğiniz üzerine konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.