Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nonono20 tarafından 20 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nonono20

nonono20 User

Selamlar,

Sizlere birşey sormak istiyorum.

Zeta kapısının son bölümüne kadar pazardan önce yapılabileceği, son bülümün pazar yapılması

durumunca yine çift kapı ödüllerinin alınabileceğini duydum.

Maalesef ilk defa kapı döneceğim için kapıdan nasıl çıkabilirim bi fikrim yok. Çuvallayıp kapıyı

bozarım diye de korkuyorum görselli anlatım şeklinde elinize arguman varsa veyahut nasıl

oldugun açıklayabilirseniz minnettar olurum.

İyi forumlar.

2. son yaratığa kendini kestir ama zetada son bölümde tüm yaratıkları kesip sonra kendini kestirsen de daha sonra tamamlamak için girdiğinde tüm yaratıklar tekrar geliyor onun için son bölüme girdiysen baştan kestir kendini pazar günü girer tamamlarsın

Son düzenlenen: 20 Eylül 2018
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Zeta kapısında gelen son dalgada radyosunlu bölgeye girerek veya NPC'lerin hasarı ile geminizi imha edebilirsiniz.

Lütfen bu sırada en az 2 hayatınızın olduğundan emin olun. Aksi durumda kapıyı kayb edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 20 Eylül 2018
  4. knki zetada şöyle bi olay var 10. bölümde ilerleyen dalgalarda ölsende tekrar 10. bölümün başına başlatıyor o yüzden en mantıklısı 9.bölümdeki devoureri kestikten sonra 1-1 e ışınlanıp pazar günü 10.bölümden devam etmen

paradoksun dediği gibi yaparsan boşuna uğraşmış olursun yine en başa atar

nonono20 ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Uyarınız için teşekkür ederim. Uzun süre oldu Zeta kapısın yapmayalı. Gerekli düzenlemeyi yapıcam.

İyi forumlar.

6. nonono20

nonono20 User

Yani devoureri de kes sonraki dalgaya öl diyorsun yanlış anlamamışım değil mi dostum ?,

Bu arada teşekkür ederim herkese yazdıgı için.

İyi forumlar.

7. kanka 9.bölümdeki devoureri öldürünce kapı geliyor iki tane ortaya sağdakinden çıkış yapabiliyosn yani illa devam edip patlayıp hakkını kaybetmene gerek yok

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. nonono20

nonono20 User

Teşekkür ettim konu kilitlenebilir.

9. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.