zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Avalanche.V tarafından 15 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1 gg 55 uridiumdan 210-230-200 k ya 3 zeta actım bu normalmi ? indirim bunun neresinde ben anlamadım

2. Aliens

Aliens User

Bu tamamen sizin şansınızla alakalı bir durum. Ne yazık ki yapılabilecek bir şey yok. 70.000'e de açılabilir 270.000'e de. Umarım kolay açılır bundan sonra ki kapılarınız.

3. üstüne 200k uri kappaya bastım 10 parça eksik kaldı

4. uzayl80

uzayl80 User

sana tavsiye 1 kapı acarken ponex kulan 2 ci olarak 100 erli enerji bas tüm kapılarda yada 50 lik carpan 6 oldumu bas gitsin 100 enerjiyi ortalama zeta ve kappa 2300 enerji yiyor aşagıda olur tabii şansa ama 2500 enerjiyi gecmez

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Size tavsiyem nano gövdesi full olan (yoksa eğer DP'si az) bir gem ile gg basmanız yönünde olacaktır. Bu sayede nano gövdenin %4'lük oranı %13'lük kapı parçası çıkma oranına eklenir ve sonuç olarak %17'lik bir oran elde edersiniz.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  6. phoneix le bastım admın bey :D kapıalrda boş çıktı tam çıldırmalık bi gün

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Şansızlık bazen oluyor böyle.

İyi forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

ben en düşük 2100 e acıyordum ponexle en fazla 2300 küsür yediydi :) bence kapı acacaksan cifte ödül katlandı gününde aç daha mantıklı

9. ozaman bu kapının ortalaması 1500 2000 değil demekki 2200 2500 :D

10. 1100 gg ye açtığım , 2700 e açamadığım meşhur zeta kapısı .. Tamamen şans işi.

11. bu hafta cok şanssız geçti ilk defa indirimle denedim 4 kapıda boş çıktı artık napalım bi dahakine :)

12. Hocam hemen bir soru sorayım size :) şimdi alpha beta ve zeta kapıları açık bende ve cumartesi günü 3 kapıyada giriş yapıp çıktım. Şimdi pazar günü ikiye katlanıyor biliyorsunuz :) ben kapıları son aşamaya kadar getirip pazar günü kapıları bitirirsem çift ödül alırmıyım ?

13. bugun pazar 2x odul ciktimi suan pcye erişimim yok girdigimde 2x kronkz var ödül ciktimi bilgilendirirseniz sevinirim dediginizi yapsbilirsiniz ben hep donecegim kapinin 1 tanesini oylr yaparim pnceden son bolume kadar getirir son bölümü pazar yaparim

14. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Evet çift ödül alırsınız.

İyi forumlar.

Merhaba,

Evet 2x ödül kronos hepsi çıktı.Bir sorun yok. Rahat bir şekilde kapı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

15. WolfWar

WolfWar User

Vay be böyle birşey mi varmış o_O

16. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Deneyip görebilirsiniz. Nano dp full olduğu zaman nano dp çıkma şansı GG'deki diğer malzemelere eklenir.

İyi forumlar.

WolfWar ve .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.