Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 3 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

2x ödül bitmesine 2 saat kaldı zeta 105/111 acilll taktik beyler uridum şuan çekemem acil taktik

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Çarpan tutturmaya çalışın mutlaka, bir bakmışsınız x6 ile tek seferde tüm parçalar çıkmış :)

Cubikon imha ederek veya kutu toplayarak (4-1\4-2\4-3 haritalarında) hızlıca uridium ve ekstra enerji kasabilirsiniz.

İyi forumlar.

***___İnsAfsIz___*** bunu beğendi.
  3. -BARANSEL-

-BARANSEL- User

O zaman palladıum dan başka çaren yok kardeşim :(

4. ReiSauraN

ReiSauraN User

katlayıcım var sperheadım var deli gibi kutu topluyorum petle beraber 20-30 enerji oluyo bi ara aralıksız 100 ggde 1 parça bile gelmedi son parçalar diye

aslında gamma kapım var daha inşa etmedim inşa edip bir kaç dalga yapsam mı ?

modum peki diyelimki zetayı hallettim x4 ile seprom beslemeli 40 k vuruyorum kamikazemde var 23.30da girsem 30 dkda biter mi ?

110/111 oldu saat 23.13 offf çok karıştı işler 25 e kadar geldi geldi yoksa 5 k uri alıcam mecbur :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Şubat 2019
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Evet, 30 dakikada Zeta kapısını bitirebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. ReiSauraN

ReiSauraN User

teşekkür ederim lagınız sayesinde kapıyı bitiremicem allah nasıl biliyorsa öyle yapsın :)

7. Mutlu sonla bitmeyen bir do. öyküsü daha.:confused:
    Bir sonraki haftaya artık. Umarım havoc tasarımını çıkarırsınız.:)

8. Prejiva

Prejiva User

Lag bugüne özel değil sürekli yaşandığı için ve bunu hesaba katmadığın için sende de suç payı var.

9. yoldas231

yoldas231 User

Eeee çok heyecanlı !! Ne yaptın bitirebildin mi? Ve havoc çıktı mı ???
    Imdb: 7.1 Gerilim-Bilim Kurgu
    ''Kocahedef Karanlıklık Uzay-Devourer'ın İntikamı''
    Oyuncular: Mehmet Ali Erbil, Şafak Sezer, Mustafa Topaloğlu
    -Avşar Film Production-

10. Kapıyı haftaya mı erteledin? Ben öyle yaptım.

11. ReiSauraN

ReiSauraN User

dostlar maalesef son dalgada kaldı haftaya pazar 5 dklık bir işi kaldı :/ ama 2. zetayı açabilirsem bitiricem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.