Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve theanger33 tarafından 3 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. theanger33

theanger33 User

Öncelikle konuyu hangi başlık altında açıcağımı bilemedim modlardan özür diliyorum yanlışsa eğer :) . Arkadaşlar galiba yeryüzündeki en şanssız insanım geçen hafta 2800 gg ye açtım zetayı ve bu hafta sanırım oyun rekoru kırdım 600 gg paladiumla yapıp 71 parça çıkardıktan sonra dayanamayıp uri bastım ve 180.000 uridium harcadım bu da 3000 gg yapıyor ve 108 de kaldı :) kafayı yememe ramak kaldı da 3600 gg ile zeta açamayan var mı aranızda veya sizler kaç gg ile açıyorsunuz bilgilendirirseniz sevinirim

2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Galaksi kapısı basma tamamen şansa göredir ama sizde biraz işler ters gitmiş. Ama canınızı sıkmayın bu tamamen şanslı bağlı olduğu için bir sonraki açışınızda belki de çok ucuza açabilirsiniz :)

İyi forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  3. TOPALARİF

TOPALARİF User

valla bendede 102/111 de kaldı bir türlü çıkmıyor korkutmaya başladı benide :D

4. tekli basip carpan ciktigi an kullanin ve baktiniz iyi cikmiyor zorlamayip birakin, sakin 100lu basmayin. seri kapi yaparken actigim gg sayilarini not defterine kaydediyorum simdi baktim 1394 ggye zeta acmisim, bu hafta da 2 kappayi 4200 ggye actim. yeni oyuncuysaniz gg taktiklerine bakin uriniz bosa gitmesin

5. Sabah 1500 ggye açtım

theanger33 bunu beğendi.
  6. Welbeck

Welbeck User

Tamamen şans ben sürekli yüzlü basıyorum totem gibi bişey 2 kapı açtım 1400 gg 1590 gg ye tekli veya başka türlü basmak etkilemez. Sadece hafta sonları basılan kapılar biraz daha fazla gg harcatıyor. Neden bilmiyorum. 20 küsür zeta açtım her yolu denedim 1000 gg açtığımda oldu 2400 gg de 2800 olmadı hiç ne şabssızsın be karşim ;)

theanger33 bunu beğendi.
  7. 1 parça 55 uri olacak şekilde her zetayı ortalama 90k uriye acıyorum
    verebilecegim tek taktik 6 parça kaldıktan sonra birerli basmaya calıs 6x olunca carpan kullan
    5 parça kalınca 5 çarpanda getirmeye calıs birden bire inşa etmiş olursun

8. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Şanssız:( Bu tür paylaşımların yapıldığı Hangi Kapıyı Kaç Ekstra Enerjiyle Açtınız? konusunu incelemeniz sizler için faydalı olacaktır.

Gerekli yönlendirme yapıldığından konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.