Bug / Oyun hatasi Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazytr123 tarafından 17 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazytr123

crazytr123 User

Selamun aleykum. Arkadaşlar ve sayın modlarım zeta ile ilgili bir problemim var. Yaklasık 7 - 8 (hatta 10 da olabilr) zetadır hiç havoç çıkmadı üst üste. Biliyorum formda okudukarıma göre her defasında %33 şans var ama bu kadar üst üste çıkmayınca bir sıkıntı var diye düşündüm. Ya çok fena bir şanssızlık veya bir problem var. Daha önce böyle birşey başına agelen arkdaşlar varsa bilgilendirsin lütfen. Belki de normal bir durum bilemiyorum.

2. Aliens

Aliens User

İnanın bunu yaşayan çok fazla oyuncu var. Sizin de belirttiğiniz gibi çıkma tamamen sizin şansınıza kalmış. 8 / 8 yapılabileceği gibi 0 / 8 de olabilir. Umarım en kısa sürede şansınız döner ve tamamlarsınız.

crazytr123 bunu beğendi.
  3. Adarel

Adarel User

Şans mı bug mu bilmem ama ben devourer yaratıklarını map in sağ alt radyasyon kısmında kesiyorum13 zetada 15 havoc düşürdüm

4. crazytr123

crazytr123 User

Bug değil o reis ben de aynısını yapıyorum olmuyor.

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Yaşadığınız durum ne yazık ki normal bir durum. Üst üste 32 defa yapıp da alamayanları da duymuştum daha önceden. Umarım şansınız o kadar kötü gitmez de en kısa sürede havoclarınızı tamamlarsınız.

İyi forumlar.

6. crazytr123

crazytr123 User

Dur sayın modum korkutma beni ya pc falan kalmaz bana öyle birşey olursa allah korusun..

7. kAnUNi

kAnUNi User

valla kardeşim allah yardımcın olsun benim zetadan bi sıkıntım yok ama bendev kappa maoduruyum havok fazlasıyla mevcut ama heculesi bir türlü düşüremiyorum

8. crazytr123

crazytr123 User

Eyvallah teşekkür ederim hepinize. Modum korkulan olmadı şimdi aldım 2 havocumu :D Çok mutluyum valla. 32 falan korkuttunuz beni. Cevabımı da almış oldum kitleyebilirsiniz.

Kitlemeden önce bir sorum var onu da cevaplarsanız çok memnun olur yeni konu da açmaya gerek kalmaz. Şimdi bende 8 iris var sekizinde de şimdi aldığım cânım havoclarımla havoc takılı vaziyette. O bahsedilen %10 luk hasar geldi mi yoksa zeus ve apisi alıp onlara da takınca mı geliyor? Şimdiden teşekkür ederim.

9. Emi0666

Emi0666 User

Hasar geldi

crazytr123 bunu beğendi.
  10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

En fazla kaç adet diroitiniz varsa ona göre %10 hasar bonusunu alırsınız. Yani 3 adet iris/flax olsun üçüne birden havoc takarsanız %10 hasar bonusunu alırsınız yeter ki elinizde var olan iris/flax larınızın hepsinde havoc takılı olsun :) Başka bir sorunuz yoksa kilitliyorum :)

İyi Forumlar.

crazytr123 bunu beğendi.
  11. crazytr123

crazytr123 User

Teşekkür ederim kitleyebilirsiniz..

12. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.