Zeta kapısı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve geneavous tarafından 2 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. geneavous

geneavous User

Merhaba oyuna yeni başladım sayılır gemide lf3 ve 140 hasar vuran lazer karışık var goliat gemim var 3 iris gerisi flax. full 5 bo2 gerisi kredilik en sonuncusundan. Yaklaşık 3-4k civarı vuruyorum zeta dönebilir miyim uzun sürmesi önemli değil kaça kaça bitirebilir miyim o önemli benim için. Yaklaşık 3-4k vuruyorum dediğim gibi 2 arge var ikisi de can a verildi petim var ama 150 vuruyor 4.seviye.

2. uLTRa!

uLTRa! User

kaçabildiğin sürece çok rahat yaparsın bütün yaratıkların menzili senden kısa olacaktır.
    son bölüm seni biraz zorlayabilir ama onuda O çizerek çok rahat yapacağını düşünüyorum.

3. Merhabalar,

3-4k civarı vuruyorsanız, lazerleri ve roketleri promerium veya seprom besleme ile kapıyı rahatlıkla bitirebilirsiniz. Sadece full gemilere göre biraz uzun sürebilir. Elde ettiğiniz anahtarlar ile yeşil kutu açarak iris parçalarını çıkartmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

4. Zetada bulunan tüm NPC'leri kaçarak kesebileceksin ve zor bir kapı değil , 3 - 4 k vurarak uzun sürse bile bitirebilirsin . X2 mermi durumun nedir bilmiyorum ama bence zeta dönerken X2 kullanabilirsin , zaten galaksi kapısına enerji basarken bol bol X2 mermisine sahip oluyorsun ;)

5. qRoscious

qRoscious User

x2 x3 x4 ile patlamadan bitirirsin ama yapman 1 saati geçebilir bana kalırsa zetadan önce 17 seviyeye ulaşıp pro lazerlere ulaşman daha öncelikli olacak. ben de yaklaşık 4k vurarak zeta yaptım inan elime hiçbir şey geçmedi :)

6. yildizci

yildizci User

zeta kesinlikle bu oyunun en güzel kapısı ben çok seviyorum