zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 3xtreme_Power39 tarafından 21 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar zeta açtım sayılır , 2 iris 22 lf3 3 bo2 10 argeyim zetayı geçebilirmiyim fazla zorlanırmıyım yeteri kadar elit cephanem mevcut arge kasıyorum bunun içinde günlük dosyası ve uridium a ihtiyacım var , neler düşünüyorsunuz ?

Teşekkürler.

2. Merhaba ,

B0-2 yetersiz gibi beslemesiz ve beslemeli toplam kalkan durumunuz ne kadar oluyor ?

İyi forumlar.

3. bende 31 lf3 5.sv 7 ırıs 1 flax 2bo2 toplam kalkan 160k felan beslemelı zetayı yapabılırmıyım???

4. bo2 fule ne acelen
    not herk kapıyı en az 15lf3 15 bo2 15 hızdan aşgı ekipman varsa girmeyin

5. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

BO2 sayınızı arttırmadan girmemenizi tavsiye ederim.

Keyifli forumlar

6. tesekkurler ama kapıyı 1 saat ıcınde tamamladım sadece sonda zorlandım

7. Yapmışsın zaten.Şu kapılara millet öcü gibi bakıyor :D ben ilk alfamı 2 iris 15 lf3 vega ile yaptım. Zetayıda 2 iris 19 lf3 , 10 bo2 goliyle.Gamma gibi zor kapılar haricinde diğer kapılarda sorun olmaz.

Gammayıda 8 iris full lf3 , full bo2 yaptım.

8. arkadaşlar siz cevap verinceye kadar ben bo2leri 13 yaptım üzerine 5 iris oldum 1 zeta tamamladım üzerine 2. zeta açıldı önerileriniz için çok teşekkürler.

9. kapılar o kada zor degıl sadece hades kapısı zor dıye bılıyorum npc nın menzılının dısından vurdugunuz surece kolay

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.