Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve NeMutluTürkümDiyene tarafından 23 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Selamun Aleyküm;

Arkadaşlar Zetam 82 parça oldu bu 82 parçanın tamamını 1100 GG ile çıkardım sizce bu iyi mi kötümü geriye kalan parçalar kaç gg de çıkar

2. 1400 e tamanını çıkaran varmış.yalan doğru bilemem.sen 300 gg ye 29 parça çıkaracağına inanıyorsan ço iyidir.bence daha 600-1000 gg gider gibime geliyo.yine de kader işi.

3. Merhaba ;

Bu şans işidir, geri kalan 29 parça çok ucuza da açılabilir, çok pahalıya da. Bu konuda bizim bir şey söylememiz doğru olmaz. Fakat ben konunuzu uygun bölüme taşıyorum yinede.

Keyifli Forumlar.

4. Teşekkür Ederim fakat benim anlamadığım sizin şu havoç çıkarmada herkul çıkarmada şans işiniz.%33 Diyorsunuz sonrada matematik kurallarını ezip şans işi diyorsunuz sayın modum buna bir açıklık getirirmisiniz.

5. Havoc %33
    Hercules %25

Bu yüzdelik şanslarla ya alırsınız, ya da alamazsınız. Bunda anlaşılmayacak bir şey yok :)

Keyifli Forumlar.

6. :D neyse konuya dönelim şimdi ben bu zetayı kaç gg de bitiririm

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

500 gg den daha aza açılmaz diyebilirim.Son parçalar zorlayacaktır.

İyi forumlar

8. Zemzemle gusül alıp hacda şeytanı bolca taşlarsan 29 gg de açarsın :D İşin şakası bir tarafa aşağı yukarı 600-750 arası açılır :)

RAMMFİRE ve NeMutluTürkümDiyene bunu beğendi.
  9. Bir zarı attığın zaman 1/6 olasılıkla 6 sayısı üst yüze gelebilir ama her 6 denemeden birinde bu sayıyı tutturacagının garantisi yoktur elbette.. Matematik kurallarının alt üst edildiğini sanmıyorum :)

10. %33 Demek bu 250 kapı yapsan da %67 lik bir çıkmama olasılığı ve 249 kapının boş geçme ihtimali demek. Saçma bir şey her yapılan için ödül verilmeliydi.

11. saolunda ben bu geri alan gg'yi nasıl basıyım teklimi 100lü mü

12. 10 lu bas en sağlıklısı..

13. peki X'leri kaç olunca basayım

14. x'leri gelince anında kullanırsan daha iyi olur, bence 5'li bas en sonlara doğru tekli bas.

15. X6 olunca daha karlı olmaz mı

16. Merhaba ,

Kapılarda çarpanlar en az x4 olunca kullanın yada x5 olunca. Zaten x6 olduğunda siz istemesenizde kullan kısmı otomatik işaretleniyor ve 1-5-10-100 kaçlı basarsanız x6 çarpan kullanılıyor.

İyi forumlar.

17. BonusRasta

BonusRasta User

Ben 1300 gg ile 80 parça çıkardım, hiç çarpan tutmadı :\

18. Ama şöyle diyelim örneğin çarpanla kapı parçası çıkma ihtimali %20 diyelim mesela x2 de 10 kere kullansan parça çıkma ihtimali 10 kere %20 olur ama x6 da kullansan 1 kere %20 ve x4'te de %20 olur yani iki kere %20 oluyor diğerinde 10 kere. Dolayısıyla daha mantıklı geliyor bana.

Edit: Yazı biraz karışık oldu kusura bakma :D

19. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

yazıyı 20 kere okudum yine anlamaıdm.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.