Zeta Kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BonusRasta tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BonusRasta

BonusRasta User

2 gündür ve günde iki defa 500 gg basıyorum 1 parça açılmadı. Kapıya bir şey mi yaptınız bu nasıl bir iş anlamadım. 1800 gg de 110 parça çıktı, 2000 gg küsür oldu halen 1 parça açılmadı. Şans işi demeyin artık şuna.

2. şans arkadaşım. ben 150 ggde 60 tane kappa parçası çıkardım. şikayetçiysen suporta iletmelisin.

3. BonusRasta

BonusRasta User

İletsem ne fayda edecek ki hiçbir şey yapamazlar. Adamlar bana kapı mı açacak ? :)

4. Support'un müdahale edeceğini sanmıyorum, çünkü senin de dediğin gibi şans işi.

Kardeş şanstan başka bir şey değil, ama sana bir tavsiye sürekli kapı yapma mesela şimdi 5 gün palladium toplamaya ara ver hiç gg basma kasıl istersen başka bir şeyler yap 5 gün sonra tekrar başlarsın kapı işine.

5. BonusRasta

BonusRasta User

O kadar zeta yaptım 1 havoc var buna bir şey demiyorum %33 ihtimal var diyorlar. Bu kapı açma ihtimali bence yükseltilmeli gecemize gündüzümüze verdiğimiz saatlere yazık. Başkası olsa burada küfürler savurur ben bile nasıl sakin olacağımı bilemiyorum huyum suyum değişti bu kapı yüzünden :)

6. Evet bence de arttırılabilir, %40 falan olabilir. Ama bu fikirlerin için ''Güncelleme ve Fikir Havuzu'' adlı bölüme konu açmalısın. Dediğim gibi biraz ara ver şansın artar bence.

Jameika-TR bunu beğendi.
  7. kardeş sen hiç kapıyı açma uğraşma 1 hafta falan kasıl sonra zetaya 5 li 5li bas gece falan bas açılır inşallah bana da öle olmuştu betayı 1 ayda açamamıştım zor bela açılmıştı

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Son parçalar zor çıkmaktadır.Ancak parçaları basarken 5 li 5 li basın çıkar diye umuyorum.

İyi forumlar

9. BonusRasta

BonusRasta User

Bu konu hakkında çok konu açıldı diye biliyorum ama bir şey olmuyor. Seprom attım gemiye kapı açılır diye açılmadı, bari uberde görev yapayım seprom işe yarasın.

5'li basıyorum hep, hatta hiç çarpan tutturamamıştım zor bela 110\111 yaptım çarpan sayısı 4 ve ya 5 olunca kullanıyordum. Sonra çarpan tutmayınca bıraktım sonlara doğru çarpan x6'lar kapı parçası tuttu sevindim açılır diye ama açılmadı :)

Hiç bu kadar zor çıkmamıştı son parçalar :)

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

son parçalara doğru ihtimallerin düştüğü biliniyor yani hele birde son 2 falan kaldı ise işiniz zor diyebilirim 5 li 5 li basarsanız bir şansınız olabilir diye umuyorum

konu kilit

iyi forumlar

Burn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.