ZETA KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve isoslam tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. isoslam

isoslam User

24 lf3 15 bo2 8 arge 2 iris 6 flax goliyim. Pet var 12 lvl kami2 hammade toplama 3 var.Zeta kapısı açılacak sepromlu x3 x2 vs sabla girebilirim yeterki yapabilirmiyim?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba;

Saydığınız özellikteki gemi ile zeta kapısını yapabilirsiniz.Kamikazenin 3 levelini almaya bakın,birde irislerinizi tamamlarsanız daha güzel olur.

Keyifli forumlar.

3. isoslam

isoslam User

Teşşekkür ederim benim almak istediğim cevap yapabilirmiyim yapamazmıyımdı kami3 alabilirken kami 2 alıp 11 tane kutu aldım :(

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba;

Zeta kapısını bu şartlarda yapabilirsiniz.Fakat alacağınız kamikaze 3 size oyun oynadığınız sürece işinize yarıyacak.şimdiden size kolay gelsin.

Keyifli forumlar.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence de yapılabilir ben sperhead gemisi ile yapmıştım kamikaze bile kullanmasanız yapabilirsiniz yalnız son bölümde gelen 3 adet uber sibolonit ve uber kristalinde biraz zorlanır fakat yaparsınız alpha kadar kolay bir kapıdır.

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pet olsa daha kolay olur çok zaman harcamazdınız.Bu şekilde biraz zorlanırsınız zeta sizin için erken.

İyi forumlar

7. isoslam

isoslam User

Kilitlenebilir teşekkürler.

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

İstek üzerine kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.