Zeta kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 28 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Zeta 109/111 ne kadar gg ye tamamlayabilirim?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

10 gg yede tamamlayabilirsiniz 100 gg ye şans işidir. Sonuçta son parçalar biraz zahmetli oluyor.

Keyifli Forumlar

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Galaksileri basarken 5 li basın.Çarpan 2 geldiğinde tekliye alıp tekli basın.15-20 bin urıdıum arası açılır inşallah.

İyi forumlar.

4. SORRYAGA

SORRYAGA User

Aynen dediğiniz gibi modum.Parça 108 di çarpanları tutturamayınca 150 küsür enerjiden sadece 1 parça çıktı...

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

en mantik kapi tamamlanana kadar gg kasmak ve kapi acana kadar pesini birakmamak...bazen 10 parca icin nice kapilar acilabilme olasi.....gereksiz parca kaybi oluyor.

6. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arkadaşlar ilk zetamı tamamladım ve ilk havocu aldım.Umarım full havoç olduğum zamanları da görebilirim :DKonu kiitlenebilir....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şimdiden Hayırlı olsun.İnşallah en kısa zamanda da Full Havoç oldum mesajlarınızı bekliyoruz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.