Zeta Kapısını Yapabilr Miyim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ysfcpi tarafından 7 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ysfcpi

ysfcpi User

Zetanın 20 parçası kaldı sizce yapabilir miyim? Kami var ama VIP yok. VIP siz yapılır mı? Taktikleriniz varsa yazarsanız memnun olurum. İyi forumlar...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ocak 2017
  2. Merhaba ,

Resimde lazer , kalkan , hız jeneratörü v.b. ekipmanlar gözükmüyor ve ayrıca arge durumunuz ne belli değil. Bu bilgilerinizi yazarsanız daha iyi yardım alabilirsiniz.

Bu tür konuları Yeni Başlayanlar bölümüne açmanız gerekiyor. Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. ysfcpi

ysfcpi User

Venom Spectrum Aegis Citedal var.
    ARGE 10 şu an.

4. Merhaba ,

İlk olarak şu aşamada bana kalırsa Roketatar , LF-4 v.b. şeyleri öğe geliştirme yapmayın. Çünkü bir taraftan size uridium'da gerekiyor. Ayrıca LF-3 geliştirmesi hiç yapmayın çünkü zamanla LF-4 sayısı arttıkça LF-3'ler boşa çıkacak fazladan masraf yapmış olacaksınız. 4 tane roketatar sanki fazla olmuş gibi geldi. :)

Eğer doğru bir konfigürasyon ayarlarsanız zaman alsada teknik bir sorun yaşamazsanız yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca hangi gemi ile gireceğinize bağlı olarak değişebilir.

İlk yapacağınız için Aegis ile girmenizi tavsiye ederim. Yetenekleri sayesinde çok zorlanmazsınız diye düşünüyorum.

İyi forumlar.

5. keskinniyo

keskinniyo User

Zetayı yaparsın illaki. Muhakkak ama muhakkak eğer ilk zeta yapacaksan x2gg gününde yap 2 havoc alırsın. Sana bi taktik veriyim sonda devoureri daha hızlı kesmek istersen venomla yetenek açarak+sıkarak daha hızlı kesersin ama bence şp tasarımı giyip kes kapı sonunda iyi şeref verir.

Son düzenlenen: 8 Ocak 2017
  6. STEIN

STEIN User

Çok rahat yaparsın.

7. 4646tek0

4646tek0 User

güven varsa çok rahat yaparsın yoksada yaparsın ama uzun sürer biraz..

8. Saglam olsun diyorsan aegis ama sana tavsiyem venoma gec catir catir yap kapiyi droitlere full lazer koy guven varsa kolay kesersin.

Vip olmadan baya bir uzun surer.

9. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Zeta da alfa kapısı gibi oyunun en kolay kapılarından biri.

Vip olmadan kamikaze size zarar getirir uridium kaybı olur.

Mümkünse kapıları hazır edip başlayacağınız zaman vip almanız kardır.

Ancak kamikaze atmadan da kapıyı bitirebilirsiniz ,sadece süre uzar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.