Zeta Kapısını Yaparken

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™[ÆŹЯÆĨĻ~~68]™[ĐΣÆŦ] tarafından 15 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkdaşlar bugun zeta kapısını yaparken 1 kere patladım 2 hakkım kalmıştı sonra 43. dalgaya kdr gelldim sonra bağlantı koptu uyrasını aldım tekrar bağlan dedim fakat bağlandığımda patlamıştım son 1 hakkım kalmıştı kolay oldugu için 1 hak daha almadım ffakat aynı sorun oldu tekrar bağlandıgımda oyuna döndüm daha ölmemiştim
    fakat acayip bi lag oluştu çok uzaktaki bi npc yakında gibi 20 k 20 k vurmaya başladı kaçsamda işe yaramadı patladım sonra supporta bildirdim eğer sistem kaynaklı bişey olmuşsa 48 saat içerisinde haklarınız geri gelir dedi daha önce böyle bişey yaşayan var mı sonra haklarınız geri geldi mi?

2. Kapıda değil de mesela 3-1 den 3-2 ye atladım ortadaki npc ler radarda görünüyor ve sıkıyor . Nadir de olsa oluyor .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.