Zeta Kapısının Parçasını Çıkartamıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Stavoices tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Stavoices

Stavoices User

Levelım 15, bir kez Alpha yaptım. Ekstra enerji ve irudium ile bile bassam zeta parçası çıkmıyor. Nasıl çıkartıcam bu mereti?

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Galaksi Kapıları sayfasına girince Zeta yazan yere tıklayıp mı enerji basıyorsunuz ? Eğer seçmiyorsanız Alpha , Beta ve Gamma kapılarına parça çıkar.

.*CapTain*. ve Stavoices bunu beğendi.
  3. Stavoices

Stavoices User

He öyle mi yapmak gerekiyordu :D Tamam sağolasın, o kadar enerji boşa gitti desene

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Arkadaşımızın da dediği gibi eğer galaxy gates den zeta yı seçmezsen sürekli olarak Alfa, Beta ve Gamma kapısı parçaları üretirsin.

İyi forumlar.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim yardımım olduysa bana yeter. Herkes zamanında bir takım hatalar yapıyor. :)

Alpha , Beta ve Gamma kapıları bir birine bağlı olduğu için seçmeniz bir şeyi değiştirmez. Ama mesela Delta , Epsilon , Zeta , Kappa , Lambda , Hades ve Kuiper kapılarını açmak için açmak istediğinize tıklayıp enerji / uridium kullanmanız gerekiyor. Kronos için üzerine tıklayınca sağ kısımdaki kapılardan belirtilen sayıda yapılması lazım. Eğer kronos iki kat günü varsa 1 tane kapı yapınca 2 tane yapmış gibi sayılıyor. Böyle olunca 4 tane Alpha yerine 2 tane Alpha kapısı yapmanız yetiyor. :)

Stavoices bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.