ZETA KAPPA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Zetadan bıktım :D 5 kapıda 1 havoç verdi. Oda ilk kez zeta yaptığımda. Zetaya küstüm, kappa yapmak nasıl olur ? Kappa kolay bir kapı mı? Zetadan daha iyidir bence

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Kappa kapısının yaratıkları ve ödülleri hakkında buradan bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

3. skayra1

skayra1 User

kappanın son 2 bölüm biraz zor. npc ler ve falcon cok rahat ölüyor fakat onların vuruslarına biraz dayanıklı bir gemiye ihtiyacın oldugunu düşünüyorum. falcondan önceki npc biraz zorluyor cunku 35-45 bin arası vurdu .Falcon ise lovdaki gibi fakat lowdan cok daha rahat ölüyor. x4 le beslemesiz daldım nberdeyse 30-40 saniyede kalkanı bitti canı yarılandı (beslemesiz x4 20-25 bin vuruyorum) yaklasık 1 gün önce bitirdigim icin biliyorum. Tek sorun kappanında diger epsilon ve zeta gibi bir sey vermiyor olması. Belki çöldeki bahtsız bedevilik bu oyunun fitratında var fakat ordan bile bise cıkmıyor. egerki muazzam bir şansın varsa bu oyunda bişeyler oluyor. ha kappa , ha epsilon ha korsan kutuları.Oyunda küsme diye birsey düşünme bence, Darkorbit te temenni etme bir şey olacakmıs diye bekleme bence, sadece öylesine ugras verirse zaten verecek vermessede zaten beklemiyordum demen oyundan soğumaman için gerekli..

©Λ§U§ bunu beğendi.
  4. llTheKara

llTheKara User

Oncelikle merhaba bence 4 zetanin bos olmasi kotu bi tabela degil zaten saatte 120 enerji topluyorsunuz paladan buda haftada 1 kere zeta yapabilirsiniz demek yani arada ntavsiye etmesemde uri ilede acsaniz cok rahat 2-3 aya fullersiniz hersey birden olmas yavas yavas ve emin olun 1 kappa acmak yerine 1zeta ve 70\111 zeta yaparsiniz kappa acilmasi zor oduller iyi degil zeta bos bile gecse odulleri yeter.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Neticede bu bir oyundur.İllaki herşey aynı anda tam olacak diye bir kaiede de yok.Bazen 4 kapıda bir şey alamassınız bazen de arka arkaya 4 tane ekipman alırsınız.Tamamen şans.Zeta kapısındaki havoçları tamamlamanız vuruşunuz açısından faydalı olacağından sizin için öncelikli olması lazım.Kappa kapısından da alacağınız Hercülesler de faydalıdır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ocak 2015
    ©Λ§U§ ve skayra1 bunu beğendi.
  6. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Bizde yine devam edelim eh zetaya verse de vermese de. Konuyu kilitleyebilirsiniz :)

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Zetaya devam.

Konunuz istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

©Λ§U§ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.