Zeta & Kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Captivity tarafından 5 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Captivity

Captivity User

Selam arkadaşlar herkes irislerini lf3 lerini ve diğer temellerini dizdikten sonra direk havoc dizmeye başlar ama herkül diroit tasarımı benim daha çok ilgimi çekiyor saldırıdan ziyade savunma seven biriyim ayriyetten yanında lf4 şansıda varken neden önce herkül tamamlamak olmasın birde kappa zeta kadar kolay mıdır ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kappa zeta kapısından birazcık zor bir kapıdır hem açma maliyeti zeta dan biraz daha yüksektir hemde verdiği şansa bağlı havoc yanında birazda verdiği ganimet anahtarı için daha çok yapılır genelde oyuncu savunmadan ziyade daha güçlü vurabilmek açısından zetaya yönelir savunmada her ne kadar önemlide olsa oyuncu daha iyi vurmak adına zeta kapısı açar oyunda bence savunma olmadan yüksek vurmanın ne kadar anlamı vardır bilemiyorum tabiki bu oynayan kişinin stratejisine göre değişebilir.

3. Captivity

Captivity User

Gerçi modum lf4 apis zeus arge derken savunmanın neredeyse önemide kalmadı 190 k yedikten sonra full seprom herküllü citadel olsam ne yazar illaki kesicek birileri ben en iyisi zetadan şaşmıyim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede aynı düşünceleri gönülden paylaşıyorum.

5. Zeta'dan hem %33 ihtimalle havoc çıkıyor, hem her Zeta yapışında 50 günlük dosyası ve 25 korsan anahtarı veriyor. Hem Zeta Kappa'dan daha kolay ve üstelik Zeta Kappa'dan 10.000 uridium daha fazla veriyor, bu yüzden.

6. Captivity

Captivity User

Ama benden 1 havoc 50 günlük dosyası 25 korsan anahtarı ve 10 bin uridium alsalar üzerine lf4+herkül verseler hiç düşünmeden evet derim birde böyle düşün

7. Ancasin

Ancasin User

Kappayı hiç yapmadığım için fikrim yok. Ama zetanın 25 anahtarı ve 50 günlük dosyası küçümsenecek miktarlar değil kesinlikle. 35.000 uridium ödülü var, kestiğin yaratıklarla birlikte de yuvarlak hesap 50.000 uri elde edersin. Havoç çıkmasa bile bence gayet kârlı bir kapı zeta.

8. Bildiğim kadarıyla bir kapı yapışında 1 tane değerli item geliyor, yani ya %25 ihtimalle hercules veriliyor, ya %25 ihtimalle LF-4 veriliyor, ya %25 ihtimalle güçlendirici veriyor yada %25 ihtimalla boş çıkıyor. Yani 1 kapıda 2 tane ödül alma şansın yok. Hem Kappa daha zor.

9. Kappa'nın Zeta'ya göre maliyeti yüksek hem de getirisi düşük , özellikle indirim paketi & vip ile Zeta açarsan çok az miktarda Uridium kaybın olup yeni bir Zeta inşa edebiliyorsun.
    Ayrıca ilk olarak Zeta tercih edilmesinin sebebi gelen dosyalarla 10 Havoc çıkana kadar en az 3-4 Ar-Ge yapılıyor , ayrıca yine gelen anahtarlar ile Apis & Zeus inşası da daha kolay yapılıyor .

10. sa arkadaşlar benim gemi zamanında full havocdu sistem tarafında silindi bu bu gemiye tekrar zeta yapsam havoc verme şansı varmıdır sorum bu ????

11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yeniden çıkma şansı vardır yalnız sistem tarafından belirli bir zaman girilmeyince silinen envanterinizi supoporta yazarak geri alma ihtimalinizin olup olmadığını sorunuz.

12. tamam teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.