<<Zeta Kehaneti>>

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CRЧSTДL↔SЧMPHONЧ tarafından 1 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu geçtiğimiz 2 hafta içinde yaklaşık 20 zeta yaptım elim boş döndüm ve çoğunu da satın aldığım uridium ile yaptım. Yakınımda ki çoğu kişi de bu durumdan muzdarip. Bence zeta kapısında havoc şansı arttırılmalı. Ya da bir taktik verilmeli. Bu hafta oyunu bırakma evresine kadar geldim. Sizin bir taktiğiniz denediğiniz birşey varsa yazar mısınız? Ana konu gibi olsun bence burası.

İyi forumlar

Maqa67 bunu beğendi.
  2. 6tarik59

6tarik59 User

8 gün oldu 8 zeta yaptım boş bende 20 ye gidiyorum yavaştan önceden oynadığım hesabımda 7 zetada 5 yapmıştım bu nasıl iş anlamadım gitti

3. m4rd1nim

m4rd1nim User

Zeta'nın bir taktiği falan yok bende 3 de 3 gidiyordum 25 de 9 oldu tamamen şans işi 8 zeta yaptım vermediği oldu azıcık sabırlı olun illaki havoc vericektir

4. aynı zaman dilimlerinde,aynı gün içerisinde birden çok zeta sakın sakına yapmayın.bu şans işi sadece size göre işlemiyor sunucudaki diğer oyuncularında yaptıkları zeta sayıları ile alakalı.yani demem şu ki x3 çıktantan sonra zeta yapmayın reset atılmadan 1 kaç saat önce yapın veya resete geri sayım başladığı zaman girin ödülü alın.son bölümde yaratığın çöpünü almayın 1 kere kamikaze attıktan sonrada peti birdaha açmayın.illa ben birden çok zeta yapacağım bir günde diyorsanız ard arda yapmayın farklı saatlerde yapın aradan zaman geçsin.

5. vallaha beyler benim gemi zetaya uygun değil mi desem şansız mi desem 10 zetadir boş 21 de 6 gidiyorum geçen 2 kappa actim 1 lf4 1 herkul çıktı yani anlamış değilim havoc istiyorum herkul cikiyor :D bi yandanda herkul leri fulluyorum oda 6 oldu:) neyse bugün 1 tane daha actim kappa bakacaz :)

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Niye 21 de 6 gayet iyi. :D

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
  7. üst üste 10 kere vermeyince bunaltıyor adamı :)

8. Maqa67

Maqa67 User

17\3 Zetam 1\0 kappa :(

9. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Bu konuda çok şikayet geliyor.Emin olun üstlerimize bildiriyoruz.Ancak gemisini fulleyenlerede sorabilirsiniz.Sabrın sonu selamettir.Parayla alıyorlar demeyin şimdi.Havoc parayla satılmadı (Mavi ganimet kutusu hariç.). Bende zamanında çok kızıyordum bu olaya ancak emin olun fulleniyor.Ki şahsen tanıdığım insanlar var havoclarını 70 kapıda fulleyen.Ve ciddiyim adam sadece şunu diyor kastığım anahtarın tp-şp nin haddi hesabı yok bir yerde iyi oldu diyor. Güncelleme ve Fikir havuzunda bu konuda açılmış konulara destek vermenizi öneriyorum.Çünkü oradan alınıp oyuna uygulanmış olan fikirler çok fazla.

Keyifli forumlar.

10. 18 zeta oldu 6. Havoc oldu Allaha şükür 4 zeta kaldı inşallah beni ve sizleri bu kadar zorlamaz

11. 6tarik59

6tarik59 User

veee 9. zeta yine havoc yok 1.5 haftadır 10. irise havoc takmaya uğraşıyorum çıkmadıda çıkmadı

CRЧSTДL↔SЧMPHONЧ bunu beğendi.
  12. Taktik bulmamız lazım bence hocam :) Bu arada sizi 2 yıl önceden hatırlıyorum ben Los Galacticos. 5-2de korsan keserdik :)

13. Maqa67

Maqa67 User

insanlar hercules taktiği bulmuş çatır çatır fulluyorlar kendilerini :mad:

14. Onun taktiği ne? :eek: Belki aynılarını yaparak bizde havoc çıkartırız 18 zetada 5 havoc benim :mad:

15. Maqa67

Maqa67 User

Sen İyisin 17\3 ben :)

16. Global chate ya da sıralamaya bakınca ilk 200de ki oyuncular hep 10 zetada falan fullediğini görüyorum ya. Bu işte bi iş var diyorum. Adminim bu işin taktiği nedir? Hadi bizbeyiz şurda ;)

Maqa67 bunu beğendi.
  17. Maqa67

Maqa67 User

Aynen ;)

18. 4 zeta da çıkar inşallah 5 zetada bulayım bende klandaki en küçük üyeye vip çekicem :)

Maqa67 bunu beğendi.
  19. Maqa67

Maqa67 User

:)

20. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konuya yazan arkadaşlardan gidersek şans oranının işlediğini görürsünüz. Havoc çıkartan da var çıkaramayan da. Tavsiye olarak kapıları günlere bölüp yapmanız olacak 1 günde 5-10 tane yapmayın.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.