zeta mı arge mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ROOTS●ROCK●REGGAE tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 14 argeyim dolayısıyla argemi yükseltmek için sürekli kastıgım uriyi argeye basmak istiyorum

yoksa diger türlü zeta ya uriyle gg mi basmalıyım

Son düzenlenen: 1 Ocak 2015
  2. Zeta tabikide çünkü zeta kapısı arge dosyası veriyor Ayrıca ganimet anahtarıda veriyor ve havoc tasarımınıda fulemen gerektiğinden biran önce zeta ya başlamalısın

3. onu palla toplayarakta acabılırım diye düşündüm
    58/111 zeta parcaları vipim yaklaşık kaç gg ye ya da uriye mal olur ?

4. fbrecep123

fbrecep123 User

60 70 bın urıye gelır herhalde tahminimce

5. Pala topla sürekli zeta ac hem kapıda uri kasarsın urilerle argeni artırısın hemde log dosyası veriyo daha kolay tamamlarsın

6. palla toplamak yasak olmuş serverlerde
    afk bırakıyorum toplasın diye 4-5 dk sonra kesıyorlar heralde .yarım saat sonra kontrol için geliyorum kesmişler ve üstüne 50 *60 tane mi ne palla toplamıs olarak kalıyor yazık yani zamana yazık herkes kendıne müslüman server da

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

O zaman petteki radarları arttırıp kamufle olarak toplayabilirsin...

8. pet kesmekden zevk alanlar var .bu seferde peti kesecekler

9. kamufle olarak topluyorum zaten köseye geçip bırakıyorum adama kayıp arama yapar gibi arama calısması yapıyor en sonunda bulup kesiyor :D adamın nıyetı kotu

10. SORRYAGA

SORRYAGA User

Senin serverdekiler ne kadar zalimmiş.Ben 7 iris 1 flax vegayım.Bazen düşmanla beraber toplarız.Tabi dediğim gibi bazen:D.İçlerinde illaki öldürmek isteyenler çıkıyor ama iyiki buz roketi ve yavaşlatan mayın var.Çoğu zaman bu ikili ile kaçma şansım oluyor.Ama senin serverdekilerin kafasında olan bazı oyuncular fark atmama rağmen takip etmeye devam ediyor bende mecburen portalden atlayıp kaçıyorum.Son olarak afk bırakmamanı tavsiye ederim.Anlattıklarına bakılırsa bu da pek işe yaramayaacak gibi...

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Argenizi en az 21 e göre ayarlayıp kalın sıkmaya çalışmalısınız.

İyi forumlar.

12. webce

webce User

malesef bu oyunda gelişmekde olan oyuncunun tek gelişme şansı paladium toplamak ama malesefki o harıtalarda oyuncu kesme görevleri ooldugundan bazıları gorev için kesıyor bazıları da zevk olsun diye

13. herkes bencil uriyle kapı acmak cok karlı olmuyor tabi herseyim fullenmiş bitmiş olsaydı acımadan basardım da böyle pek karlı olmayacak biz sabrederek ilerleyelim en iyisi bu onlar inatcıysa biz daha inatcıyız :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.