Zeta mı, kalp mi?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ReiSauraN tarafından 27 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ReiSauraN

ReiSauraN User

merhaba 10 havoc 10 iris full lf4 9 pro bir gemiyim. 95 k urim var sizce zetaya devam mı yoksa kalbi alayım mı ? ( diğer uçuş düzenleri var, zeta 109/111 ) yoksa 2. zeta mı

2. Bence kalbi al işe yarayan bi uçuş düzeni.

3. Kalp al bencede zaten 10 irissin.

4. Merhaba,

Değerli oyuncu size tavsiyem kalp uçuş düzenini alıp sonra zeta yapmanız daha mantıklı olacaktır.
    Kalkan ve darbe puanınız yüzde 20 artıcak bunun yanında lazerleriniz yüzde 5 daha az zarar vericektir.
    Bunda sonra zetanın kalan 2 parçasını tamamlayıp kapınızı yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. ReiSauraN

ReiSauraN User

çok teşekkür ederim ama bir şey daha eklemek istiyorum genelde full saldırı full hız takılıyorum 0 kalkan hoşuma gidiyo. Yine de kalbi alayım mı

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu durumda Güve uçuş düzeni sizin oyun tarzınız için daha mantıklı bir seçim olur. Kalp ve Güve uçuş düzenlerinin her ikisi %20 DP bonusuna sahip. Hiç kalkanınız olmayacağından Güve uçuş düzeninin saniyede %5 kalkan azalması dezavantajından etkilenmezsiniz. Aynı durum da Kalp uçuş düzenin %20 kalkan bonusu sizin işinize yaramayacaktır ve %5 hasar kaybına uğrayacaksınızdır. Güve uçuş düzenine sahipseniz eğer Kalp uçuş düzenin satın alabilirsiniz. Eninde sonunda bu uçuş düzenin tercih etmeniz gerekecektir.

İyi forumlar.

7. ReiSauraN

ReiSauraN User

güvem var ama burguyla takılıyorum hocam. ama yine de teşekkür ederim konuyu kitleyebiliriz

8. Merhaba,

Değerli oyuncu isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.