zeta mı kappa mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

merhaba 4 havoc um 13/4 havoç yaptım bir tane de hercül istiyorum sizce kappa yapsam mı lf4 verme olasılığı da var?

WolfWar bunu beğendi.
  2. Hercules'i tamamlamayı genelde en sona bırakmak daha mantıklı. Şimdi o bir taneyi yapınca hiçbir şey çıkmama olasılığı da var zeta yapmak anahtar ve uridium bakımından daha iyi bir karar olacaktır. Bende 9/4 zetayım zamanında dayanamayıp bir hercules olsa tadından yenmez diyip bir kappa yapmıştım güçlendirici vermişti :D

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

once havoclar fullenir nedense :)oyun tarzina bagli ,sıkılınca zetadan kappa da yapilabilinir nie olmasin.bol sans

4. hedefim

hedefim User

teşekkürler

5. KARAMAMBA

KARAMAMBA User

Hasar fazlası olduğu için :eek:

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyle deme :)kimiside oncelik kalkanim dp im fazla olsun diyor oyun tarzi ile alakali:)

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Yapılan zeta havoç vermese bile verdiği anahtar uri ve günlük dosyası başlangıçtaki oyuncular için daha kârlı olduğu için genelde önce zeta yapılır ve havoç tamamlanmaya çalışılır.Senin dediğin de doğru.Şahsen ben hercülesi havoca tercih ederim ama zetaya başladık bir kere :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İyi Forumlar.

9. Tom_Cat

Tom_Cat User

bence zeta ile havoc çıkartmaya çalışmalısın.çünkü hercüles kolay kolay vermiyor.bende senin gibi bir tane olsun dedim 4 kere yaptım hepsi boş.

10. WolfWar

WolfWar User

LF4 verme olasılığı %25 tir. Fakat sizin 4 tane havocunuz var bence zeta'ya devam edip havoclarınızı fulleyebilirsiniz :)

11. hedefim

hedefim User

teşekkürler hocam zetaya devam edeceğim :)

WolfWar bunu beğendi.
  12. WolfWar

WolfWar User

Rice ederim :)

13. Merhaba ,

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

14. hedefim

hedefim User

konu kitlenebilir modum

15. Merhaba ,

Konu sahibinin isteği ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.