Zeta mı Kappa mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Richie tarafından 28 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Richie

Richie User

30 tane havoc filan var
    hercules yok
    470K uridium var şu anda
    apis için 5 parça , zeus için 20 parça kaldı
    sizce zeta yapıp kutu biriktirip zeusu tamamlamaya mı çalışayım yoksa uridium ile direk alayım mı indirim yok hesapta.

yoksa hercules için kappa mı yapayım ?

2. Welbeck

Welbeck User

Hocam hercules için çok erken daha zeta yap boşlama daha pro lazerler için anahtar lazım olacak. Bana sorarsan apisi anahtarla tamamla zeus gününde,kalan zeus parçalarını direk çek (tabi indirimle) biriktirdiklerini de pro lazerler de kullanırsın.

3. Geminin durumu nasıl? Pro lazerlerin miktarı önemli bir etken. Henüz kasmadıysan zeta yapıp ganimet kasmanı ve proları biriktirmeni tavsiye ederim. Biriken uriyle de indirim çekip zeusu falan direk alırsın.(Prodan bahsettim fakat hasardan ziyade gemimin kalkan+dp durumu benim için daha mühim diyorsan önce kappaya yönelip herculesleri de fulleyebilirsin.)

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sizlere önerim Prometheus lazerlerinizi fullemeden Kappaya yönelmemeniz olacaktır. Çünkü Herkül Diroid tasarımının çıkma ihtimali Havoc'a nazaran biraz daha düşük, Herkules'i sona bırakmakta fayda var.

İyi forumlar.

Quenn ve Grandmaster. bunu beğendi.
  5. Richie

Richie User

Genel olarak cevap vereyim , gemi durumum 6.seviye 8 pro lazer var. 250 ganimet anahtarı var. Kalkan full bo2, elit cephane var , bolca lf4 var , pet modülleri gerekli olanlar var, protokoller belli başlı gerekliler var. Yaklaşık 60 70k hasar veriyorum x4 ile. Tasarımlar neredeyse çoğu var yani şu olsa dediğim bir pusat , tortu gibi gemiler var. Apisi şu anda olan anahtarlarla çıkartabileceğimi umuyorum. Aslında apisi çıkartıp zeusu indirimle almak gayet mantıklı çünkü pro lazerler için anahtar çok lazım oluyor bu aklıma gelmemişti. Ama hercules eksik kalıyor bir yandan da.
    Arada savaşlara girdiğim için hercules yokluğunu hissediyorum aslında. Ama aslında şu anda oyunu haklısınız domine eden lazerler o zaman hedef belirleyeyim kendime.
    1) zeta yapıp anahtar biriktirmek.
    2)gelen uridium ile apis (5 parça kaldığı için kutu harcıcam bol çıkıyor) ve zeus (375 bin uridium yapıyor %25 indirimle ) almak
    3)Prometheus lazerleri fullemek. 28 tane kaldı.
    4) hercules fullemek

6. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

1 ile 3. maddeyi birleştirip ilk sıraya koyarsanız sizin için daha faydalı olacağını düşünüyorum. :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. zalim

zalim User

Bi anda prolaro fulleyemeyeceğine göre ben olsam herküs yapardım aradanda çıkardı sonuçta ordanda anahtar geliyor. ama sürekli bl deysen günlük iyi rinusk kasıyorsan tabi bu seferde uri,credi kasamazsın x4 ile 60 70 k vuruyorum diyorsunda elit dayanmaz ona tabi milyonlar yoksa :D

8. Peki hercul tamamladıktan sonra canın spartan da istemicekmi isticek bu böyle gider herkezin dediği gibi pro candır proyu fulleo_O

Richie bunu beğendi.
  9. Richie

Richie User

Bak bu doğru işte :)

10. Richie

Richie User

Proları fulledikten sonra palladium da daha rahat takılabileceğim ihtimali ile çoğunluğa yöneldim / tüm cevaplar için teşekkürler konu kilitlenebilir.

11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Richie bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.