ZETA MI KRONOS MU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

6 tane halka var rütbenin üstünde ama genede taçsız güzel gözükmüyor 8 iris var 3 havoç şimdilk 5 havoç eksik birde kronos 7 parça beta açık kronos gününde yaparsam 9 parça olacak

en az 2 alfa 3 lamda 1 kappa 1 epsilon yapmam lazım ki kronos açılsın tabi bunları kronos gününde yaparsam diye hesapladım sizce ilk kronosu mu açayım taç için yoksa full havoç olana kadar zeta mı yapayım

2. Merhaba ,

Bu tür şeyler aslında sizin ihtiyacınıza ve oyun tarzınıza göre değişir. Bazıları önce Havoc yada Hercules tamamlamak ister bazıları bir an önce Kronos yapayım tasarımı alayım şeklinde düşünebiliyor. Hesap durumunuza ve oyun mantığınıza göre hedef belirleyip ilerlemek size kalıyor.

İyi forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

havoc fulle kardes

4. Kronos un sana kazandıracağı birşey yok bu yüzden havoclarını fullemen için zeta kapısı yapmanı öneriyorum ve ek olarak ta havoclar fullenene kadar zeta yap ve zetadan gelen 25 ganimet anahtarının tekini bile kullanma Havoclar fullenice zeus günüde açmaya başlarsın

5. zeta kapısı oldukca kazanclı bir kapıdır gerek gunluk dosyası bakımından olsun gerek ganimet anahtari ve kapının vermiş oldugu uridium miktarıda cabası bende arkadaşlara katılıyorum zeta kapısında şiddetle devam etmenizi öneriyorum. iyi oyunlar

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızın dediklerine bende katılıyorum.Kronos kapısının sana kazandıracağı tek şey kronos tacı belki Satürn tasarımı gelir ama o da belki . Bana kalırsa havoclarınızı fulleyiniz.Fulledikten sonra kronosa yönelirsiniz.

İyi forumlar

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi yapacam şimdilik krosons kalsın :) modum konuyu kilitleyebilirsiniz :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.