Zeta Oyunu Bırakıyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Maqa67 tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TheMaster

TheMaster User

İçinde bulunan yaratıklarla birlikte 31.834 Uridium vermektedir.

Maqa67 bunu beğendi.
  2. 15.000 hemen yeni başlayanlar bölümünün üst tarafında var bütn kapılar

Oyuna para verdin hakkını elbet almalısın benim sözüm sana değil zaten bazı adamlar bütn gününü oyunu zehir etmek için uğraşıyor

Maqa67 bunu beğendi.
  3. Maqa67

Maqa67 User

Teşekkür Ederim

Teşekkür Ederim Sayğılar.....

Bilmem Vallahi Abi..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2015
    TheMaster bunu beğendi.
  4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bence şansını denemeye devam et. He olmadı 1 zeta 50 k uridium, 50 günlük dosyası, 25 anahtar veriyor onların tadını çıkarırsın. Bir de hesabında sorun olup olmadığını anlamak için supporta yazabilirsin.

Maqa67 bunu beğendi.
  5. Aynen zetanın ödülleri de çok yüksek hem anahtar geliyor hem günlük dosyası uridium vs.
    1 taşta 5 kuş

Z3C6 ve .-ProzeN-. bunu beğendi.
  6. Bak kardeşim burada oyunu zehir etmeye uğraşan felan yok doğruları söylemekle zehir ediyorsak o zaman biz oyun yapımcılarının hatalarını oyunun eksiklerini saçmalıklarını söylemeyelim.

Şans sistemi şans sistemi bende yatırdım oyuna para fakat karşılığını alamıyorum.

11 kapıdır boş gidiyorum bu para kazanmak için yapılmış bir reklam hilesinden başka bir şey değil.

Maqa67 bunu beğendi.
  7. Doğruları söylemede birşey yok zaten eksiği söylicezki düzeltsinler
    Ama belli bir süre sonra insanın sabrı taşıyor sürekli cm ye fmye şikayetlerden göz gözü görmez oldu chatta her 3 mesajın 1 i cm oyun donuyo cm oyuna naptınız vs. Gibi mesajlarla doluyor kimseyi suçladığımdan değil ama sabır taşı çatlatcak kadar mesaj geliyor benim karşı olduğum buna yoksa herkes hakkını almalı

8. o zaman şikayet edenlere söyle bana değil !

ben zaten kaç gündür sinirliyim bak üstüne üstlük bu oyun tarafından dolandırıldım. sabrı taşacak biri varsa benim bu ne rezalettir ? support benim konuşmalarımı önemsemiyorsa ben daha ne oynarım bu oyunu ? paytogo ile 1 aydır kanka oldum support sayesinde ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM !

paytogoda ki telefon kayıtlarım bulunmakta mail attılar kaç defa geri dönüş yok.

Bir de o konuda laf sokmaya çalışır gibi mesaj atmışsın bana sinirim bozuk sinirden ellerim titriyor yapma kardeşim bak yapma sabır ediyorum birde bana cins cins cevaplar gelince dahada sinir oluyorum yapmayın.

Şu ramazan ayında kanser etmeyin insanı.

Maqa67 ve _savaş32_70 bunu beğendi.
  9. pardon özür dilerim o günde ben biraz sinirliydim

Paytogo konusunda %100 haklısın

10. Şuan ne hissettiğini anlayabiliyorum çünkü hatırlıyorum da bende Zeta kapısında 28 de 3 yapmıştım aynı senin gibi çok bozulmuştum ve bırakmayı ciddi ciddi düşünüyordum heleki günümüzde Darkorbit oyuncu bakımından bu kadar kötüye giderken bundan daha iyi bir sürü oyun piysada varken niye biz darkorbitte inat ediyoruz diye söylendim kendime belkide mazinin vermiş olduğu bir hissiyattır belkide o eski günler birgün gelicek oyun yine çok güzel olacak diye beklediğimizdendir bilmem ama bırakamıyoruz ne yazıkki herneyse :) sonrasında birikmiş bi 500 bin kadar uridyumum vardı zaten herşeyi kaybettim sonuna kadar batsamda sıkıntı değil deyip galaksilerle beraber 5 tane zeta kapısı açtım kapıdan gelen uridyumlarla 3 tane daha açtım sonuç 8 de 7 evet toplamda 36 zetada topladım memnunmuyum hayır çünkü oyunu bırakamadım Kappaya başladım şuan Kappada 42 de 5 herkül neyse umarım senin talihin döner :)

Maqa67 bunu beğendi.

11. Kardeşim bir gün gelir diye umuyoruz o günler tekrar dönsünde o eğlenceli günler eksik olmasın diye umuyoruz fakat olmuyor.

2011-2010 kış festivali yok mu offf kutulardan x4 + ubr 100 + bol bol uridium çıkıyordu ben kutu kasarak vega aldım. (tabi o zamanlar acemiydim.)

görevden gelen uridium ile ilk irisimi aldım tr3 de.

Maqa67 bunu beğendi.
  12. O kışı bende hatırlıyorum zaten bi sonraki kış oyunu bırkmıştım ama geçen yaz ne olduysa eski günlerin hatrına geri başladım ama şuana kadarki gözlemlerim büyük hayal kırıklığı yönünde oldu malesef geçen adminlerin videosunu izliyorum vs atıcaklar TR1 3-1 hangarda grub atıcak gemi bulamıyorlardı yani merak ettiğim konu şu bunu görüyorlar ama anlamamakta neden bu kadar ısrar ediyorlar enteresan bişey :)

Maqa67 bunu beğendi.

13. Bende anlamıyorum rakip oyunların baskısı mı var acaba ?

Maqa67 bunu beğendi.
  14. coder545

coder545 User

birakmakta haklisin sans diye diye hepimizi oyundan soguttular bu sans hic bizim lehimize olmuyo niyeyse . oyuna yeni eklenen herseyin bugu olur sonradan duzeltirler .zeta ilk ciktiginda millet 10 kapida fulledi forumda durmadan konulari acilmisti : son etapda hangar degis ,havoclari cikar,3 takla atip roketle kes, 2 kere patlayip 3.de kes vb. seyler yazilmisti simdi oldugunu sanmiyorum ama . aciklari kullananlar fullendi kullanmayanlar canavar kesiyo ornek: low yapan adam herseyi fulledim 2m rsb kastim derken , biz yapmayalim onlar ban alacak diyenler suanda x-7 de kris keserek surunuyor

DELISIUS ve Maqa67 bunu beğendi.
  15. (Patiq)

(Patiq) User

güldürdünüz beni şans faktörü denilen birşey yok arkadaş bir karekter cok sanslıdır dıgerının oranı dusuktur allah askına bı darkorbıt oynamayın bıgpoınt ın bırcok oyunu var her bırını oynadım oynayın gorun bıgpoınt ın tum oyunlarında bole oranlar var ve ordakı forumlarada bakın tum oyunlarında bu sıkıntılar var herkes sans der ama malesef kısıye ozel sans oranları olmaktatır bıgpoınt bunun farkında ve boyle yapıyor ama mıllet oyunu bırakmasın dıye sozde bahanelerle mılletı kandırmaya calısıyorlar dedım gıbı oyun oynamasanız bıle arastırın en azından bıgpoınt ın dıger oyunlarının forumlarını bı gozetleyın su rezıllık ve kısıye ozel sans durumu her oyunda oldugunu goruceksınız malesef bıgpoınt bu sorunu hala bız oyunculara yaptırmakta ısrar edıyor malesef

Maqa67 bunu beğendi.
  16. Arkadaşlar zetaları yapmaya 2 ay önce başladım, 8 de 5 gidiyordum daha sonra 6. havocumu 30. kapımda aldım. Şuan 47 zetada 9 havocmu şanstan bahsetmeyin bana ya.

Maqa67 bunu beğendi.
  17. Maqa67

Maqa67 User

Support cevap Verse Kurban Kesicem.

18. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Support yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde cevap vermektedir.Beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.