Bug / Oyun hatasi Zeta Problemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar arkadaşlar bildiğiniz üzere zeta kapısı ilk havoctan sonrasını %33 gibi bir olasılık ile veriyor. Fakat bu yeni güncellemelerden sonra çoğu kişinin zetadan havoc çıkaramadığını gördüm ve duydum.

Bazı arkadaşlarımız 20 kapı yapıp sadece 1 tane havoc elde edebilmiş.

Bende şu son 9 zetadır elim boş dönüyorum.

Bildiğiniz üzere güncellemelerden sonra çok sayıda bug oluştu bundan 2-3 ay önce yazılarımız kaymış dp kalkan değerleri oynamıştı. Şimdi ise bu sorunların %55 i çözülmüş durumda. Yaratıklar eskisi kadar sık uyumuyor fakat yinede uyumaya devam ediyorlar.

Bende diyorum ki bu aralar zetadan havoc elde edememiniz sebebi bilinmeyen bir bug mu ?

Kapının ve zeta ödüllerinin teknik ekip ve tüm yetkili yerleden incelenmesini ve bug bulunursa bu hatanın/açığın gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

2. Merhaba ,

Eski forumdan da hatırladığım 15/2 , 20/4 , 30/6 v.b şekillerde olanlar vardı. Yeni forumda da ara ara 5-6 kapı yaptm çıkmadı yada 10 kapı yaptım vermedi diye konular açılıyor.

Genel bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü bazıları daha kısa zamanda tamamlıyor bazıları daha uzun sürede tamamlıyor.

İyi forumlar.

3. Yinede bir incelenmesi gerekli bence neticede insanlar uridium basıyor kapıya. bug yüzünden ise yazık olur bunca insana.

4. Nasıl oluyorda bazı şekiller de yapınca kapı ödül veriyorsa .. FB'da görüyoruz adam para karşlığı Herkül yapıyo.. 10da 10 yapıyor... ise sizin yaptığınız şekilde ödül vermiyo bence BUG yani.

5. Merhaba ,

Bahsettiğiniz şeyin gerçeklikle ilgisi yoktur. Fakat şu şekilde olmuş olabilir.

Bir kaç def ara ara uridium alımlarında Droid tasarımı ilave hediye olarak verildi. Bu şekilde bir kaç defa alım yapanlar tamamladı.

İyi forumlar.

6. SİSTEM

SİSTEM User

Arkadaşlar ne görev sürem boyunca ne de oyun hayatım boyunca açık duymadım duyduklarımı yaptım fakat maalesefki yine 32 kapıda 10 havoc tamamladım nerden bakarsanız bakın en fazla 40 zeta da 10 havoc yapabilirsiniz hercul için ise birşey diyemiyorum çünki ilk gemimde oda 30 kapıda tamamlanmıştı ki şuan yapılan güncellemeler ile hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum varsa bile bir olasılık olsa dahi ha olur ya incelenmesi için KIYAMET adminimiz iletsin ha arkadaşlar bakınız gelişmeler hemen olmaz bilesiniz bekleyeceksiniz ne zaman olur oda allah bilir.

7. NoMasteRs

NoMasteRs User

Ben 18 Zetada 10 Havoc çıkardım. Tamamen şans işi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

8. Zaten diyorum iletilsin bakılsın.

Bug felan varmı diye.

9. %12312312 bug var 17 kapıdır alamıyorum havoc :D

10. Bence de olabilitesi var.

11. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kontrol edilmek için teknik ekibe bildirilecektir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.