Zeta son 2 parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Θ§MДИĿI»ŦΩKΔÐI«B€LA™ tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zeta Kapısında son 2 parça 109/111 ancak bir türlü açılmıyor.O kadar gg bastımki...Arkadaşlar bu böyle hiç açılmayacak mı ? uridium ile mi gg oynasam acaba çıkarmı ?

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

GG leri 1 er 1 er basın çarpanları anında kullanınız. Her zaman son parçalarda kapılarda parça bulmak zor olur genellikle çarpan verilmektedir. Aynı parçayı bulduğundan dolayı

İyi Forumlar

3. Modum son birşey daha soracağım.Zeta kapısını Restarttan sonra yaparsak havoc verir diyorlar.Dogrumudur bu ?

4. Öğlen yaparsan havoç şansı daha çok oluyor. Ek olarak parça çıkarmak için chromedan dene birde.

5. Tarayıcı farkedermi ?

6. Bilmiyorum ama chromeda diğer tarayıcılara göre şansım farklı oluyor.

7. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

ben genelde kapı konusunda çok şanslıyım 900-1000 arası açıyorum zetayı kappayı 1500 e açtım ama bu sefer 750 bastım hala 70parça

8. 1erli basarak açtım.Daha ilk çarpanda açıldı teşekkürler.Konu kilitlenebilir.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Kapıda bol şanslar ;) Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.