Zeta son 2 parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MAC€LLAN tarafından 18 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

Ya nasıl bir şans oranıdır acaba benim gg sistemi mi bozuldu :D son 2 parça için 500 600 gg bastım hala çıkmadı ?

2. Böyle şeyler olabiliyor, alfa-beta-gamma üçlü kapısına toplam 5500 gg bastım ve hala gamma 78/82 desem ?

3. eray

eray User

Bunu neden kimse yazmamış bilmiyorum,tabi ki şans :D
    Ayrıca diğer bir cevapta %13/111 oranı var.
    Benimde bir zetam 2500 civarı parçaya açılmıştı inat etmemek gerekiyor.Ben genelde sabahları 100 erli basıyorum ve son parçalar çarpan sayesinde çıkıyor.Ayrıca gamma konusunda da yaralıyam :( 80/82 de kalmıştı inat edip bayağı bir uriyle açmıştım.Götürdüğünün yanında getirdiği devede kulaktı.

4. Merhabalar,

Bu konuda defalarca benzer yorumlar,mesajlar geldi konuştuk bazı zamanlarda benim de başıma geldi aynı şeyler,arkadaşlara katılıyorum bazen çıkmıyorsa devam etmeyip bırakmak biraz zaman geçince tekrar denemek belki en iyi yol olacak.Her zaman şansın yanımızda olması dileklerimle

Keyifli forumlar

0BLIVI0N bunu beğendi.
  5. MAC€LLAN

MAC€LLAN User

teşekkürler modum, genelde ben 100 gg olunca basıyorum ondan mı acaba yani bi 500 gg yapıp arka arkaya bassam daha iyi olur gibime geliyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.