Zeta son 4 parça

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kraops tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kraops

Kraops User

Arkadaşlar Zeta 58/111 deyken 70k uri bastım 107 ye geldi ve 20k basmama rağmen bır türlü çıkmak bilmiyor açması bu kadar zorda biz nasıl acicaz açanlar nasıl acıyor ben anlamadım bunu nasıl yaptıklarını söylerseniz sevinirim.

2. Merhaba ,

200 - 300 v.b. enerji ile açmaya çalışmayın yani enerji biriktirin. Mesela 1000 , 1.500 , 2.000 v.b. enerji biriktirince deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. 100'lu enerji veya uridium basarak açmaya çalışınız.
    Şahsen ben son parçalarda 100'lü basarak daha çok çıkarıyorum.
    Bu oyunda bir çok şeyin şansa bağlı olduğu için kesin bir şey soyleyeyemeyiz.

4. Kraops

Kraops User

Son 4 parçaya 100 lu 100 lu basmama bi fayda etmiyor çıkmamakta ısrar ediyor

5. O zaman biraz bekleyin biriktirin uri/gg hangisi ile açıcak iseniz 2 k gg biriktirseniz elinizdeki ile birlikte 2 zeta açabilirsiniz.

6. 90k çok büyük bir miktar çoktan basmayı bırakman lazımdı. Sayfayı yenileyip tekli bas 1 parça gelsin çarpan biriktiğinde tekrar yenile 100lü bas gelir.

7. Ben her zaman 100 lü basarım. kimi zaman 1500 gg de kimi zaman 2500 gg de açılır . 90 parçadan sonra belki bir bir basıp 6 çarpanda 6 parça çıkartabilirsin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.