Zeta sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlueSparkk tarafından 10 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlueSparkk

BlueSparkk User

Merhaba sayın modlarım.
    Az önce Zeta kapısını yapıyorum, son yaratığa gelince maalesef oyun donması yüzünden kalan son 1 boss sibelonite kesildim. yeniden doğup tekrar girdim. Tekrar bos sibelonitten devam etmesi gerekiyorken yine en son dalgadaki yaratık ile gelen yaratıklardan başladı. onları yine kestim. kristalinleride kestim bu sefer büyük yaratığın çevresinde yine bir daha en baştaki yaratıklar cıktı. yani büyük yaratığın etrafındaki yaratıkları toplam 3 kere kestim. Streunerden tutup kristaline kadar hepsini kesiyorum baştan sarıp yine aynı yaratıklar cıkıyor. Normal birşeymi bi sorunmu var? Seyif defteri fotoğrafım aşşağıda:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Mart 2019
  2. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Kurallar gereği üyelerin link paylaşımı yasak olduğundan sildim. İncelediğim resimde geminizin patladığı görülüyor son dalgada malesef patlarsanız yaratığın etrafındaki gelen npcler başa sarıyor bunda bir hata yoktur.

İyi forumlar

3. BlueSparkk

BlueSparkk User

peki o zaman bunu istediğimiz gibi kullanabiliyor muyuz? 1 kapıda 5 defa patlama hakkımız var, ben son dalgada bütün yaratıkları kestikten sonra yaratığa patlasam ve tekrar başa sardırsam bunda her hangi bir ilegallik olmaz değilmi ? Amaç uber yaratıklardan Destek çıkartmak :)

Son düzenlenen: 10 Mart 2019
  4. uzayl80

uzayl80 User

olmaz :D niye başa sarıyon direk gir bitir cık uğraşma kardeşş

5. xxkubixx

xxkubixx User

yapabilirsin bunu bende düşündüm ama son dalgalar çok çok sıkıcı ben dayanamam valla :D

6. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Evet bu size verilmiş haktır. Bir sorun olmaz

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.