Zeta taktikleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _P_Ө_ᄂ_Λ_Ƭ_ tarafından 14 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba bazı arkadaşlar havoc çıkması için kendi çapında taktikler belirlemiş çöp toplama, sağ altta npcleri kes, uçuş düzenleri değiştirme 1 tanesinde kal diye lazerlerin sabit kalsın pet çağırma gibisinden bişey eğer bunlar işe yarıyorsa sizin de taktikleriniz varsa yazabilirmisiniz.

2. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Zeta kapısından Havoc çıkması tamamen şansınıza bağlıdır.

Forumda bug söylenmesi yasaktır fakat çeşitli totemler söylenebilir. Benim totemim, sabah saatlerinde yapmaktı.

İyi Forumlar...

Cillos™ bunu beğendi.
  3. Cillos™

Cillos™ User

Şimdi napıyorsun biliyor musun 30 liraya güzel bir protein tozu alıyorsun karıştırıyorsun muz filan. Gidiyorsun salona tam 11 kere şınav çekiyorsun bak bura çok önemli. Ondan sonra gidiyorsun 7 kere dumbell kaldırıyorsun 3.5kg olacak ondan sonra her zetada havoc çıkarabilirsin kardeşim çok iyi kasılırsın dediklerimi yap

Şaka bir yana, bugların çoğunun artık kapandığını ve kalan bir kaç bugu da kimsenin gelip sana forumda söylemeyeceğinden eminim :D

4. Tr5omer

Tr5omer User

Benim bildiğim kadarıyla hicbir kapida taktık yoktur tamamen şansınıza bağlıymıs yanlısım varda düzeltin.;);)

5. ya bug anlamında söylememiştim yanlış anlaşıldım galiba kendi çaplarında 2 3 kere girip bu taktikleri yaparak havoc çıkaranlar var hani onları kastetmiştim modumunda dediği gibi totem olabillir

6. Cillos™

Cillos™ User

Totem herkesin kendi içinde uydurduğu bir şeydir :) Oyunda bir etkisi olmaz. Senin köşeye çekip kesmek veya kargo kutusu toplamamak şeklinde örneklendirdiğin şeyler eskiden çalışan buglardı :)

7. Taktik maktik yok bam bam bam :D

8. summer1905

summer1905 User

Benim totemim havocları çıkarıp girmektir

9. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

Kardeşim YouTube ortamında bütün video çekenlerde böyle şeyler görürsün. Hepsi asılsız bunların.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.