Zeta ve 2x kapı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfWar tarafından 17 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

2 havoc mu çıkcak ?

1. Evet

oy sayısı 8
    80,0%
  2. Hayır

oy sayısı 2
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfWar

WolfWar User

Merhabalar,

Arkadaşlar bu galaksı kapısı çifte kazançda zeta dönsem çıkan havoc 2 tane mı çıkacak yoksa 1 tane mi ? Ayrıyeten bu 2x kazanç hangi gün ?

Darion26 bunu beğendi.
  2. Darion26

Darion26 User

Genelde pazarları çıkıyor x2 ve evet 2 Havoc verecek. Eğer Epsilondan veya kappadan herhangi bir şey (Lf-4 ve Herkül) düşürürsen onu da 2 kat veriyor.:)

WolfWar ve KANUN bunu beğendi.
  3. uzayl80

uzayl80 User

x2 lf4 yada 10 uncu diotların cıkma günü cuma baslar cumartesi biter galaksi kapıları ise cumartesi başlar pazar biter

WolfWar bunu beğendi.
  4. Cillos™

Cillos™ User

Çıkma oranı aynı (havoc %50) ama çıkan ödül 2 ye katlanıyor yani %50 şansı tutturursan 2 havoc alırsın.

WolfWar bunu beğendi.
  5. Mauschen

Mauschen User

havoc çıkma şansı %45

WolfWar bunu beğendi.
  6. Captivity

Captivity User

Çoğunluk hayır desede 2 havoc çıkacaktı x2 gününün olayı bu, oylamayı biraz gereksiz buldum ben :D

WolfWar bunu beğendi.
  7. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Öncelikle Cevap veren arkadaşlara Teşekkürler.

Genelde Pazar günü etkin olan çifte ödül alabilirsiniz.

Galaksi Kapıları Çifte ödül Günü S.S.S

iyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  8. 55hunter55

55hunter55 User

pazar günü 15.10.2017 tarihinde çifte kapı ödülünde 2 adet zeta yaptım 0 havoç keşke 1 tane olsa verseydi :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.