Zeta ve Epsilon kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -hellkiv- tarafından 22 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -hellkiv-

-hellkiv- User

Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam k.bakmayın Öncelikle yönetici ve oyuncu arkadaşlara kolay gelsin iyi oyunlar

Arkadaşlar artık kapı yapmaya başlıyorum Alpha Beta ve Gamma kapıları yaptım gammada baya zorlandım hatta bi sn lik dikkatsizlikten son anda patladım o kadar ödül gitti
    şimdi zeta ve epsilon yapmaya başlıcam o yüzden siz tecrübeli arkadaşların fikir ve önerilerine ihtiyacım var nasıl kolay yaparım ne kadar zorlanırım bilmiyorum
    Gemi özelliklerim şöyle : 8 lf4 gerisi lf3 goli ve çeşitleri var ayrıca 8 ırıs 1 apis mevcut x2 x3 x4 yeteri kadar var kamikaze 3 var citadel aegıs gemiler var bunlarla bu kapıları nasıl yaparım sizce

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bol bol kamikaze kullanmanızı öneririm. NPCleri toplayarak ortasına gireceksiniz ve kamikaze patlatacaksınız lazer harcamadan ve risk almadan ilerlersiniz. Ama bir konfinizi tamamen kalkan yapınız korunma amaçlı ayrıca aegis gemisinde yapmanızda da fayda var yetenekleri iş yapacaktır. Zeta da son bölüm zor olabilir ama onuda kamikaze ile kolaylıkla atlatabilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. kardesim youtubedan video izle ve dalgalarda hangi yaratiklar geldigine bak ona gore yap kami 3 un yoksa hic girme

4. kamikazesiz zetayı çok rahat yaptım kaça kaça kesersin gemimin özellikleri senden kötüydü gg biriktir ve her pazar zetayı yapabildigin kadar yap. arkadaşın dediği gibi videolara bak dalgalar hakkında bilgi sahibi ol.

5. -hellkiv-

-hellkiv- User

teşekkürler arkadaşlar biraz baktım videolara diğer bilgilere göre zorlamadan yapabilirim galiba
    konu kilitlenebilir modum :D

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Cevaplayan herkese teşekkür ederiz.

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.