zeta ve kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WasWhere tarafından 25 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WasWhere

WasWhere User

beyler ben havocları mı fullesem herkül mü bilemiorum ikisinden birini fulleyebilirim ancak şimdi zeta anahtar dosya flen veriyor ama kappada %50 sağlam item şansı zetada %33 hangisini öneriyorsunuz ve 30 bin gg olsa kaçar tane açılır ortalama

2. Merhaba ,

İlk olarak Havoc tamamlamanız daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Daha sonra duruma göre Hercules'leri tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kiyamet modumuza katiliyorum ilk olarak havoçlari tamamlamaya çaliş bir süre sonra beziceksin zeta yapmaktan ama olsun yapabildiğin kadar yap :)

4. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

benim sana önerim ne kadar çok kapı yaparsan yap bu darkorbitin şans dediği şey sana rastgele veriyo yani ben şahsen 6 zeta yaptım 1 havoc çıkardım onuda ilk zetada aldım. bunun taktiği falanda yok sana tavsiyem oyunu bırak yeni fullenmiş çar al kafan rahatlasın ben öyle yaptım yani çok rahatım.fullenmek için çok para gerekir ama çar almak ondan daha az para gerektirir.
    İyi Oyunlar :)

5. -onur5000-

-onur5000- User

İlk olarak havoclarını fullemelisin şu an havoclar daha önemli kappadan herkül %25 çıkıyo şeref ve tp bakımından kappa iyi kapıdır ama anahtar dosya uri bakımından zeta çok daha iyi hele bi havoclarını fullede sonra kappaya başlarsın

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.