Zeta veya Burgu

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ™ßß_K€SKİN™ tarafından 9 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bende şuan 175k uri var bir zeta açık yarın son devoyu kesip alcam ödülleri.Benim sorum şu bu 215k olcak uriyle yeni bir zeta mı açayım ya da burgumu alayım.Burguyu şu yüzden düşünüyorum ben zetayı uriyle açtığımdan uri kasmam lazım.Aslında hem alıp hep zetayı açacaktım ama oyun geçen haftaki çifte ödül telafi sözünü tutmadığı için bu duruma düştüm.

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Burgu diroit düzenini kasılırken de kullanacağınızı düşünürsek ben burgu almanızı öneririm. Fakat siz yine de diğer arkadaşlarımızın da fikirlerini alarak karar veriniz.

İyi forumlar.

3. devamlı kapı yapıyosan güve daha mantıklı ama kapı dışında kasıyosan tabiki burgu al.

4. hocam kasılırken hasarın ne kadar bunu sarı taslıyken yazarsan daha iyiolur burgu %20 hasar arttırr ama 5 6 k vuruyorsan %20 hasar pek bişey ifade eder mi bilmiyorum ancak açacagınız sandıklardan daha iyi ödüller de elde edilebilir buyuznden bu soruları sorarken hesabınızın durumunuda yazmanız daha güzle olur

5. 7 lf4 gerisi lf3 sepromla 8 k vuruyom saf 5 k vuruyom

6. Dostum bana kalcak olursa burguya daha erken. Zeta dönüp anahtarlar ile lf4lerinin sayısını arttır. Burguyu daha sonraya bırak derim. Yinede tercih senin.

7. bana sorarsan burugya ihtiyaın yok suan içn burgu cok vurdugun zaman işe yarıyor daha cok

8. Sahmeran

Sahmeran User

alttaki yorumdan okudugum kadarıyla. lf4 biraz az oldugundan burgu cok işini görmeyecektir. en azından haftasonları gelen indirim gununde genelde cumartesi gunleri gelir. 2 3 tane zeta acabilirsin o uri ile gelen uri ile tekrar tekrar devam edersin. anahtarlarıda zeus gununde kullanırsan lf4 cıkarma ihtimalin olur. ama kapı dısında gune 2 saat tallon tallin falan kesip kasıyorum diyorsan burgu işini cok rahatlatır. burgudan başka herhangi bir diroit duzenin varmı onuda yazabilirsen daha cok yardımcı olabiliriz. 10 k dan yukarı vurmadıgın surece burgunun pek faydasını göremezsin. o kadar uri verdigine degmeyecektir.

9. Kalp düzeni var bende.İlk önce zeta yapın diyorsunuz ama onun içinde uri lazım bu yüzden amacım daha çabuk uri kasmak.Kutu demeyin geçen hafta katlayıcıyla 200 k kastım ama sıkıntıdan öldüm.

10. Sahmeran

Sahmeran User

şimdi sen surekli npc kesip kasıcam diyorsan burgu al her turlu 300 500 deme işine yarar ama yok npc kesmiyorum öyle palladium kutu falan takılıyorsan gereksiz olur. şahsen bende hepsi var ama yapacak birşey olmadıgı için bir cogunu kullanmıyorum bile. burgu işini görur şimdi alırsın fark etmez fazla ama ilerideki masraftan kurtulursun. dedigim gibi eger npc kesip kasıyorsan al burgu bekleme.ama şöyle bir durum var. bugun mesela kapı indirimi x2 ödul var benim hem vipim hem indirim paketim oldugundan 80 k gibi bir uriye zeta yapıyorum şuan. 55 k zetadan geliyor zaten 50 anahtar 100 arge dosyası. falan filan onları sayarsan cok cok kardayım. bu tarz vipin ve indirim paketin varsa 200 k uriye 4 kapı yapsan her turlu kardasın. sadece bugun için söyluyorum etkinlikten dolayı.

11. Vipim yok.O zaman diyorsunki burgu al.Ya da şöyle mi yapsam,ben bi 120 k ya zeta açayım ordan 50 k gelcekgene bi 150 k olacak haftaya pazara kadar bi 50 k kasarım o zaman bir şeyler yaparım.

Son düzenlenen: 10 Mart 2019
  12. Sahmeran

Sahmeran User

geç gordum cevabını işten gucten :D şöyle burgunu al sen dedigim gibi illaki lazım olacak şimdi almazsan sonra alırsın dedigim gibi indirim falan çifte kazanç gg oldugunda zeta acıp yaparsan ganimet anahtarı arge falan derken karda olursun öyle öyle devm edersin haftada en kotu 1 zeta acacak uri kassan yeterli ki vipin yoksa bu 120 k 125 k gibi bir uri yapar şansına baglı tabi :D zetadanda yaklaşık 50 k uri geliyor sana sonra devir eder gibi ustune kasıp her hafta 1 zeta ilerler sonrasında 2 3 zetaya cıkarırsın. sonrası zaten gelir. tabi eger grup varsa clan la oynuyorsan hades kapısı açman daha iyi olur. hem az uri ye açarsın hem lf4 cıkarırsın lf4 lerinde az zetadan daha yararlı olur ama clan yok diyorsan zeta her turlu haftada 1-2-3-4 zamanla artar vip indirim paketi alabilirsen bu sayı artar.

13. Keşke grup ve ya klan olsa.Ama oyundakiler hep full+fuller.Birlikte kasılacağımız kişi pek yok.İskandinavyadayım

14. Sahmeran

Sahmeran User

hmm o zaman en iyi seçenek zeta burgunu al kalan uri biriktir indirim gunlerinde zetayı aç yap böyle devam et başka turlu birşey gelmiyor aklıma.

15. Botlar ne güne duruyor ki git x-7 haritasına kristallon kesen bot bul bazıları siz onun yaratığına sıktığınızda bırakıyor yaratığı bunu yapan birini bulursanız o kessin sonra siz sıkın o bırakıp gitsin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  16. Şanssızlığa bak.1 zetayı zatece palayla açmıştım elimdede 156k uri vardı dedim biraz daha pala toplayayım 3 kapı açarım.Olana bak 2. kapı 550 gg +156k uriye açılmadı son parça kaldı.:mad::mad::mad: 160k uri oldu gene tık yok.

Son düzenlenen: 16 Mart 2019