Zeta vs Gemim

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve mete210 tarafından 11 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mete210

mete210 User

İyi günler. 5 lf-4, 14 lf3 8 irisli kendi halinde bir gemiyim. 15 bo2 ve 10 da elit hız jeneratörü mevcut. Bu gemi ile zeta yapmak istiyorum. 120k x2 ve 50 şer k x3 x4 sahibiyim. Şu an gemide 30.000 atışlık promerium beslemesi var ve 60.000 olacak yakında. Pet ve diroit düzenine sahip değilim (daha doğrusu pet var ama lvl8 olmadığı için yok sayıyorum.). Bu gemi zetada zorlanır mı sizce, yapması ne kadar sürer? Genel düşüncem x2 kullanmak çoğu dalgada. Diroit için de sanırım uridiumu bir düzene yatırmak en mantıklısı görünüyor ve en makul 2 seçenek burgu ve güve olarak göze çarpıyor. Fikrinize başvuruyorum.
    Son olarak da zeta için konfi önerisi alınır :p
    Herkese keyifli bir hafta sonu diliyorum.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Zeta kolay bir kapı olduğu için bu halinle zorlanmadan yapacağından eminim :)

Uçuş düzeni olarak önceliğinin burgu olması kasılırken seni rahat hissettirecektir, burgu aldıktan sonra kapı yaparken rahat olmak için güve alabilirsin çok daha hızlı bitirmeni sağlayacaktır.

Konfigrasyon ise ben güve ile yaptığım için hiç kalkan koymuyorum ve Solace ile oynadığım için canımı hızlıca doldurabiliyorum, eğer Solace ile oynamıyorsan 7-8 kalkan kalanlara ise hız koyman seni rahatlatacaktır :)

mete210 ve Quenn bunu beğendi.
  3. Dostum çoğu kapıyı x1 le bitirebilirsin tek fark uzun sürmesi olur , ayrıca zeta gayet kolay bir kapı , sadece son bölüm zorlayabilir ama vur kaçla o bölümü de halledebilirsin
    Ayrıca güve droid düzeni özellikle zeta için çok iş görüyor , ama genel olarak bakarsan burguya öncelik ver derim

mete210 bunu beğendi.
  4. x2, x3 ile kolayca bitirirsiniz kapıyı. Burgu vslerde ve kasılmalarda en çok iş gören düzen. İlk önce onun alınması gerek. Sonra kapılarda kolaylık olsun diye özellikle zetada kullanmak için güve alınabilir.

Ben kapıları avcı konfi ile yapıyorum.

mete210 bunu beğendi.
  5. x1 ile bile bitirirsin zeta kolay kapı :)

mete210 bunu beğendi.
  6. Merhaba zeta kolay bir kapıdır siz geminizle rahatlıkla yapabilirsiniz. PET üçüncü seviye kamikaze olsaydı daha rahat ederdi. Ayrıca zetada ben güve ile yapmayı tercik ediyorum. İçindeki NPC'ler dışarıdakilerden farklı en eskiden olduğu gibi kalkanı bilmeden darbesini bitirerek patlayabiliyorlar. Bana lazer tasarrufu gibi geliyor. :)

Ama sadece kapı olarak düşünmezsem tabikide burgu daha iyi.

Konfi olarak 1. konfiyi gemi ve iris full lazer 7 kalkan 8 hız yapabilrisiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ocak 2020
    mete210 bunu beğendi.
  7. mete210

mete210 User

Teşekkür ediyorum kapı halledildi, burgu aldım. Konu kilitlenebilir

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Benimde ilk tercihim Burgu Uçuş düzeni olmuştu :)

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

mete210 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.