zeta x2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cicix36 tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cicix36

cicix36 User

herkese merhabalar bir sorum olcak.
    arkadaslar bn bugun zeta actım ve haritaya yerlestirdim.
    hafta sonu 2x gg varmıs ama arkadas soyle bırsey soyledı kendıdee son dalgada bırakmıs ama 2x de 2 katı gelmemıs bn şmdi son dalgada bırakırsam 2x gelmeyecekmı 2x gununde
    moralım bozduldu bi açıklarmısınız

2. Galakside 2X ödülünün geçerli olduğu zaman diliminde kapının tamamlanması şartıyla, istediğin dalgada gir çık yapabilirsin kapıya.Önceden başla istersen ama kapının belirtilen saatler içinde bitmesi gerekiyor 2x ten yararlanman için.Şunuda hatırlatayım havoc ve hercules gelmesi kesin değil, şansına gelirse 1 fazla geliyor.İyi forumlar. :)

Son düzenlenen: 21 Haziran 2016
  3. cicix36

cicix36 User

teşekkürler yani x2 saatınde son dalgada olsa bile kapı x2 gelcek hersey deyılmı cunku bana bir arkadaş yaptım gelmedı dedi

4. Tek ve temel şart kapının 2x zamanında tamamlanmış bitmiş olması :) Eşya çıkma şansının oranları aynı, eğer çıkarsa 2x olarak geliyor :) Çıkmazs hiç gelmeyedebilir, mesela zeta>havoc.

5. Hayır Herşey x2 gelmiyor bazı materyaller x2 şeklinde geliyor ve evet son dalgada olsa bile x2 şeklide hesabına aktarılıyor.

İyi Forumlar.

6. cicix36

cicix36 User

çok teşekkürler hayırlı ramazanlar konu kilitlenebilir

±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Konunuz isteğiniz gereği kilitlenmiştir.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.